Ha nincsennek súlyzóim mivel tudnám megoldani a hátedzést a húzódzkodáson kívűl?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 20:01
11/29 A kérdező kommentje:
Miért privátban? Félsz, hogy kibannolnak vagy mi?
A kemény legények egy ilyen kis piti dologtól nem félnek..
2014. szept. 12. 20:24
12/29 A kérdező kommentje:
xxlxx, elhiszem, hogy sandorzsolt ért a dologhoz de amilyen stílusban válaszolgat a kérdéseimre az felháborító.
Sok fogyatékos van az oldalon, lehet ez idegesíti fel de azt ne másokon vezesse már le..
2014. szept. 12. 20:28
13/29 anonim válasza:
Baromságot írtál, ezért szóltam be. Ennyi. 12 éves gyerekkel még nem verekszem, az durva lenne. Szóval majd rájössz kisgyerek, hogy mi a helyzet.
14/29 A kérdező kommentje:
Látod xxlxx? Rögtön verekedne, nagyon értelmes ember lehet...
2014. szept. 12. 20:34
15/29 anonim válasza:
Kérdező! Te kezdtél el kötekedni... Nem tudom, hogy várhattad, hogy sandorzsolt majd szó nélkül hagyja!
16/29 anonim válasza:
Én egy képet láttam Montezről eddig,de az 1000%,hogy ha szembejonne vlm összefosnam magam..nem kéne a tűzzel játszani.
17/29 TallandThin Boy válasza:
#15 Ennyi.
Kérdező, Sandorzsolt csak arra utalt, hogy nem voltál figyelmes, szerintem ezen nem érdemes felháborodni.
Mellesleg szeretnél te olyan nyomorék lenni, mint ő ;)
18/29 A kérdező kommentje:
Tiszta értelmi emberek vagytok, igen, értem Wade bácsit.
Lehet nem létezik csak egy fiktív személy, a testépítés sz@r, pont az ilyen ratyik miatt.
Attól, hogy valaki izmos az még nem jelenti azt, hogy tud is bunyózni, de ő már rögtön ezzel jött.
2014. szept. 12. 21:27
19/29 TallandThin Boy válasza:
Te kezdtél el személyeskedni, nem más.
20/29 anonim válasza:
Kérdező vedd már észre hogy te kezdted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!