Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 183 cm magas 16 éves fiú...

183 cm magas 16 éves fiú vagyok. Valaki eligazítana picit?

Figyelt kérdés

Körülbelül 7 hete edzem,súlyokkal,edzzőteremben.Körülbelül 10 napja táplálkozom helyesen,igyekszek minél több szénhidrátot bevinni. 5 napja használom a pronutrition Pro Mass nevű tápkiegészítőjét,és látható már az eredménye.Viszont picit félek,mivel kezdek elég látványosan hízni tőle.Nem szeretném hogy nagyon "húsos" ,hanem inkább szálkás izmokra pályáznék.

Az lenne a kérdésem ,hogy ha ugye 3 hétig tart a tápkieg. akkor szedjem addig,és kockáztassam hogy meghízom,vagy azt amit felhízom le fogom-e könyebben adni,illetve szálkásítani :) ?

TUdom,viszonylag fura megfogalmazás,de aki ért hozzá,az kérem próbáljon valamilyen úton-módon segíteni :) .Köszönöm előre is.Ha valami nem érthető,akkor kérdezzétek emg válaszban,vagy privátban .

Előre köszönöm.

2014. szept. 12. 18:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még annyi,hogy ha esetleg van valami kérdésem zavarnék ha írnék pm-et :) ?
2014. szept. 12. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Írjad csak nyugodtan mindenki szívesen válaszol :) Sanyi a legjobb itt.

Ez látható a toplistából is

2014. szept. 12. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a legjobb, sokkal okosabbak is vannak itt. A toplista csak azt mutatja, hogy ki ír többet.:)
2014. szept. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!