Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti jobban érzitek magatokat...

Ti jobban érzitek magatokat izmosan?

Figyelt kérdés
Én 4 hónapja kezdtem, akkor 76kg voltam, most 83kg vagyok 178cm-el. A karom 33-ról 38cm lett, erőben pl. bicepszezni Scott padon 28kg-al kezdtem, most 56-al csinálom. Fekve 42-vel, most 66-al, vállból nyomni 20kg-mal, most 46kg-al. Azért szerintem már kijelenthetem, hogy az átlagnál izmosabb vagyok, még, ha nem is vagyok szálkás, de az még majd ráér jövő nyár elején. Tehát, én sosem fényeztem magam, nem is mondtam senkinek, hogy kondizom, nem nagyzoltam vele, pedig ismerőseim 1 hét után már felvágóskodnak, hogy ők gyúrnak, szóval nekem csak jöttek a megjegyzések, hogy "jól kivállasodtál", "jól kilökted magad" stb, de én nem érzem magamon, és nem is igazán érzem jobban magam tőle, talán egy picit. Nem szoktam feszengeni, nem hordok S-es pólókat. Az önbizalmam annyi, mint mikor elkezdtem, kb 0. Mondjuk annyit észrevettem, hogy nem igazán szólogatnak be, mondjuk a végállomáson a nem napbarnított egyének, mint régen, vagy nem az iskolában csak simán nem pofáznak be a folyosón, vagy akárhol. Tehát a kérdésem az, hogy nektek a közérzeteteken változtat valamit az, hogy kondiztok, és van eredménye? Jobban érzitek tőle magatokat? Lehet, csak én vagyok ilyen, hogy addig nem is akarok rá gondolni, míg el nem érem a célom, haverom már 2 hónap múlva félpucéron mászált mindenhova. Szóval?
2014. szept. 11. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sosem voltam izmos, de ha egyszer edzeni fogok rendesebben, odáig meg vissza leszek magamtól csak amiatt :D (Nyugi, maximalista vagyok, kegyetlen belső kritikussal, esélyem sincs önteltségre, főleg ok nélkül.) Lusta fajta vagyok. A kinézet és siker egy dolog, de ha már edzel, rendületlenül, az azért adhat egy jó érzést, hogy jó úton jársz. Én mint nő, eleve nem akarok hű de izmos lenni (esélyem sincs rá, nem is tetszik. épp csak ne zsírtalan, izomtalan kinézetem legyen, hanem picit feszesebb :) s fontos az erő is), de feltett szándékom, hogy valamelyest izmosan s egészségesen tartsam a testem életem végéig (nagyon sokáig akarok élni). Ha ezért megteszem, ami tőlem telik, akkor az olyan dolog, ami elégedettséggel tölt el.
2014. szept. 11. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

én kifejezetten élvezem, kb olyan effektus ez nálam, mikor a bölcsek kövére című filmben eddie muphy hírtelen sovány és izmos lesz.

imádok feszes, szűk ruhákban mászkálni, hogy lássák izmos vagyok, ha jó az idő állandóan trikóban vagyok, nyáron félmeztelnül nyírom a füvet, hagy lessen a sok vígpolgár, legalább van látszata hogy edzek.

kedvenc viseletem az izompoló.

2014. szept. 11. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

"Én mint nő, eleve nem akarok hű de izmos lenni"

Erre tényleg kb nulla esélyed lenne nőként, fura is, hogy sok nő ezen aggódik, ha meglát egy 3 kilósnál nagyobb súlyzót. Most nem rád értem, csak eszembe jutott. A nők kb 1/25 annyi tesztoszteront termelnek mint a férfiak és még mi sem leszünk túl izmosak naturálban. :-)

2014. szept. 11. 22:30
 14/15 HarciCsiga ***** válasza:
Attól függ kinek mi a túl izmos :D egyszer rám is rám nyögte egy csaj hogy túl izmos vagyok pedig nem vagyok nagy darab 179-181 centi most éppen tömegelek 87 kiló 15-16 testzsírral (nem kell szerintem mondjam hogy hiába szánta szerintem negatív kritikának hirtelen elöntött a boldogság hormon végre valaki :D)
2014. szept. 11. 23:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az nagyon nagy pronyóság hogy félmeztelenül mászkál mindenhova mert úgy érzi izmos, ezt kínos volt olvasni is...
2014. szept. 12. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!