Ti jobban érzitek magatokat izmosan?
Én kifejezetten jobban érzem magam, de nem attól hogy x idő óta gyúrok hanem attól hogy például ma edzettem. Ez engem örömmel tölt el hogy ma is végig tudtam csinálni.
Jobban alszom mióta kondizok, jobb a közérzetem.
És ami a legfontosabb az ember személyiségét is nagyon megedzi csak nem mindegy hogy ki mivé válik tőle. Én egy kicsit talán visszafogottabb, komolyabb lettem..de sokakon ez egész máshogy hat. Én kijelenthetem hogy jobban érzem magam így hogy kondizok mint a kanapén ülve szendvicset zabálva. :)
Hát izmosnak nem mondanám magam, de legalább szálkás vagyok, definiáltak az izmok, már ahol vannak ugye. Na meg a kondim is sokkal jobb lett.
Az első épkézláb tömegnövelésem után, amit 2 éve csináltam nyáron, jöttek a megjegyzések a suliban, hogy milyen izmos lettem, persze közel sem voltam az, de a régi semmilyen, vékony én már sehol nem volt. Tényleg kipofásodtam és elég jól is estek a dícsérő szavak, főleg amikor lányok pusmogtak rólam vagy közvetlenül nekem mondták a bókokat. Azóta lement pár kiló zsír, meg egy kis izom, mert nem tudtam tartani azt az étrendet és így egy ideje már csak stagnálok, de szépen lassan érnek az izmaim és egyre definiááltabb vagyok. Ha izmos nem is vagyok, legalább nem nézek ki szarul és jól érzem magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!