Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti jobban érzitek magatokat...

Ti jobban érzitek magatokat izmosan?

Figyelt kérdés
Én 4 hónapja kezdtem, akkor 76kg voltam, most 83kg vagyok 178cm-el. A karom 33-ról 38cm lett, erőben pl. bicepszezni Scott padon 28kg-al kezdtem, most 56-al csinálom. Fekve 42-vel, most 66-al, vállból nyomni 20kg-mal, most 46kg-al. Azért szerintem már kijelenthetem, hogy az átlagnál izmosabb vagyok, még, ha nem is vagyok szálkás, de az még majd ráér jövő nyár elején. Tehát, én sosem fényeztem magam, nem is mondtam senkinek, hogy kondizom, nem nagyzoltam vele, pedig ismerőseim 1 hét után már felvágóskodnak, hogy ők gyúrnak, szóval nekem csak jöttek a megjegyzések, hogy "jól kivállasodtál", "jól kilökted magad" stb, de én nem érzem magamon, és nem is igazán érzem jobban magam tőle, talán egy picit. Nem szoktam feszengeni, nem hordok S-es pólókat. Az önbizalmam annyi, mint mikor elkezdtem, kb 0. Mondjuk annyit észrevettem, hogy nem igazán szólogatnak be, mondjuk a végállomáson a nem napbarnított egyének, mint régen, vagy nem az iskolában csak simán nem pofáznak be a folyosón, vagy akárhol. Tehát a kérdésem az, hogy nektek a közérzeteteken változtat valamit az, hogy kondiztok, és van eredménye? Jobban érzitek tőle magatokat? Lehet, csak én vagyok ilyen, hogy addig nem is akarok rá gondolni, míg el nem érem a célom, haverom már 2 hónap múlva félpucéron mászált mindenhova. Szóval?
2014. szept. 11. 20:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Jobban persze, de azért ne szállj el magadtól. Amiket írtál súlyokat az még nagyon lópikula, kivéve a scott pados. De a többi elég átlagos vagy az alatti. A 38-as kar is kevés, pláne zsírosan, szóval csak szerényebben én azt mondom. Persze, jó, ha van önbizalmad, de nekem ez nagyon arcoskodásnak tűnt.
2014. szept. 11. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten jobban érzem magam, de nem attól hogy x idő óta gyúrok hanem attól hogy például ma edzettem. Ez engem örömmel tölt el hogy ma is végig tudtam csinálni.

Jobban alszom mióta kondizok, jobb a közérzetem.

És ami a legfontosabb az ember személyiségét is nagyon megedzi csak nem mindegy hogy ki mivé válik tőle. Én egy kicsit talán visszafogottabb, komolyabb lettem..de sokakon ez egész máshogy hat. Én kijelenthetem hogy jobban érzem magam így hogy kondizok mint a kanapén ülve szendvicset zabálva. :)

2014. szept. 11. 20:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Pont erről írtam, hogy nincs önbizalmam, és sosem nagyzoltam vele. Tudom, hogy ez még semmi,tisztában vagyok vele, és csinálom, hogy jobb legyen.
2014. szept. 11. 20:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja, persze, van, hogy én is egész nap depis vagyok, aztán jön a fordulat a súlyok miatt. :)
2014. szept. 11. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer izmos leszek, jobban érzem majd magam.
2014. szept. 11. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Teszel is érte?
2014. szept. 11. 20:51
 7/15 TallandThin Boy ***** válasza:

Hát izmosnak nem mondanám magam, de legalább szálkás vagyok, definiáltak az izmok, már ahol vannak ugye. Na meg a kondim is sokkal jobb lett.

Az első épkézláb tömegnövelésem után, amit 2 éve csináltam nyáron, jöttek a megjegyzések a suliban, hogy milyen izmos lettem, persze közel sem voltam az, de a régi semmilyen, vékony én már sehol nem volt. Tényleg kipofásodtam és elég jól is estek a dícsérő szavak, főleg amikor lányok pusmogtak rólam vagy közvetlenül nekem mondták a bókokat. Azóta lement pár kiló zsír, meg egy kis izom, mert nem tudtam tartani azt az étrendet és így egy ideje már csak stagnálok, de szépen lassan érnek az izmaim és egyre definiááltabb vagyok. Ha izmos nem is vagyok, legalább nem nézek ki szarul és jól érzem magam a bőrömben.

2014. szept. 11. 20:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek: akkor sorry és így tovább, lehet, hogy félreértettem.
2014. szept. 11. 20:53
 9/15 HarciCsiga ***** válasza:
Igen jobban érzem magam régebben birkóztam elég jó is voltam szabad fogásban de valahogy nem éreztem magaménak a sportot elkezdtem edzőterembe járni és kiegyensúlyozottabb lettem viszont hamarabb elborulok néha(pedig nyugodtabb típus vagyok) nem mutogatom magam sehol sőt kicsit mondhatni szégyenlős is vagyok ez szerintem kiskoromból maradt meg mert akkor kis pufók voltam de most még tükörbe nézni is élvezet ha csaj lennék biztos tetszenék magamnak( sőt most is tetszem magamnak semmi buzulás :DD )
2014. szept. 11. 20:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem mondanám magamat kifejezetten izmosnak én sem. 64 kilósan kezdtem edzeni (182 centi magas vagyok), és azt kell mondjam úgy már attól rosszul éreztem magam ha pólóban kellett lennem. Most 82 kilósan tök jól érzem magam. Össze sem lehet hasonlítani a két állapotomot. Így visszagondolva jó hülye voltam, hogy nem kezdtem el hamarab edzeni és jól kajálni. Persze ahogy írtam még nem vgyok izmos, de lassan majd az leszek. :)
2014. szept. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!