Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha úgy érzitek hogy se erőtök...

Ha úgy érzitek hogy se erőtök se hangulatotok nincs az edzéshez, attól függetlenül ráveszitek magatokat és lenyomjátok?

Figyelt kérdés
Pedig most 2 napos pihenőnapom volt, és pihentem is, fogalmam nincs miért nincs erőm, se hangulatom, de ma edzős nap van, ilyenkor érdemes erőt venni magunkon és lenyomni, vagy hallgatni a test üzenetére, és pihenni?
2013. nov. 13. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokszor érzem én is ezt a visszatartó erőt, de én lenyomom mindenáron, nincs olyan, hogy fáradt vagyok, vagy nincs kedvem, pontosabban nem lehet kifogásokat keresni. Ilyenkor általában már akkor összepakolom a cuccomat, amikor kétségeim támadnak afelől, hogy menjek-e vagy sem és a lehető leghamarabb el is indulok a terembe. Pakolj össze te is és menj minél előbb, így hamarabb túl leszel rajt és nem lesz időd gondolkodni sem. Persze nem nagy tragédia, ha kimarad egy-két edzés, de ha minél többször töprengsz az ilyen dolgokon, akkor könnyebben fogod halogatni csak a dolgot a későbbiekben is. Célszerű a reggeli órákra időzíteni ilyenkor az edzést, ez nekem segített!
2013. nov. 13. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából az jár az agyamban, hogy lehet hogy holnap sem lesz hozzá több erőm, kedvem, így hát tök felesleges várni, a mai nap edzős nap, le kell nyomni, nincs mese. De remélem a hatékonyságból nem veszítek emiatt.
2013. nov. 13. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézz motivációs videót,sokaknak az is segít :)
2013. nov. 13. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen videók inkább szánalmasak többségében. Feleslegesen hatásvadászok. Inkább fejben kell elrendezni a dolgokat. Ha kihagyok egy edzést, mindig lelkiismeret-furdalásom van.

Ha végeztem az edzésnek, mindig örülök, hogy rávettem magam :)

2013. nov. 13. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
nem szoktam így érezni amolyan kényszer én minden reggel a teremben kezdek,tudom ha nem megyek le sokkal rosszab lessz minden...egyébként ruhazz be egy no fokzora;)
2013. nov. 13. 16:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Végülis lenyomtam, egész jól esett, jól tettem! :) No fokozó? Nem ismerem, utána nézek. L carnitint ajánlott még egy ismerős.
2013. nov. 14. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!