Ebből lehet probléma?
Heti 4szer végeztem saját testsúlyos és kiegészítésképpen 2egykezes súlyzóval edzést. Már átálltam 3napira.
De az a nagy problémám, hogy heti 5tesim van.
De nem sima futás stb...Hanem komoly saját testsúlyos gyakorlatok(tesitanárom megszállott), nem olyan dúrva, de azért beleszól a regenerálódásomba, nem tudom mit csináljak, vegyem lazábbra az edzést tesin, vagy ne edzek külön.Azzal az a baj, hogy nem valami jól ossza fel a gyakorlatokat a tesitanár, nem elég kemény egy rendes edzéshez, csak 1 ma 2 gyakorlatot nyomunk és nem elég sorozatot (számomra).
Amúgy szálkásítok, véleményeket, segítséget várok!
Válaszokat előre is köszönöm!
Lehet offolásnak számít, de lehet, hogy újra kezdem(átmozgatóval). Úgy érzem elején nem kezdtem jól, nem csináltam elég ideig az átmozgatót és ropogok pl csípőkörzés és a combom ropog vagy nem is tudom, meg a biztonság kedvéért jobban esne újra kezdeni.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!