Tömegeléskor azt a hihetetlen mennyiségű szénhidrátot miből viszitek be?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 14:11
2/11 HarciCsiga válasza:
Nekem a duórumtészta csúszik most éppen a legjobban máskor a rizs amúgy néha én is hadilábon állok a kajával mert ugyan hiába vagyok csak 3-4 tskg szénhidráton néha elég nehezen tudom begyűrni ezt a cseppet is közben nálam kisebb kölkök jóízűen falatoznak kétszer ennyit :D
3/11 Tyler913 válasza:
Ha hozzászoktatod magad a gyakori,3 ónánkénti étkezéshez,lecsúszik könnyen. Rizs,durumtészta,zab,némi gyümölcs. De nincs szükség hihetetlen mennyiségekre,hacsak nem akarsz bezsírosodni,vagy nem extrém ektomorf vagy,elég 4 g/tskg-ról indítani.
4/11 anonim válasza:
A 3 óránkénti étkezés nem egészségtelen?
5/11 HarciCsiga válasza:
Tyler ha ez nekem szólt nem vagyok ektomorf és kezdő sem vagyok 82kg 13-15% testzsírral 4 óránként étkezem és nekem így is sok de például egy csaló menü:pizza,hamburger,gíros pikk pakk lecsúszna bármikor :)
6/11 anonim válasza:
Nem, nem az. A szar minőségű/gyorsétteremben kapható kaja az egészségtelen.
7/11 anonim válasza:
Még nekem milyen nehéz... én 3,5/tskg ch-val szálkásítok, tömegeléskor pedig 6-7/tskg...
9/11 anonim válasza:
Rizs, zab, bab, lencse, teljes kiőrlésű lenyér.
10/11 anonim válasza:
zab, rizs, tk kenyér. Mondjuk nekem nem kell sok ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!