Szerintetek szép eredmény egy nyár alatt? 16/f
2014. szept. 9. 10:31
13/18 anonim válasza:
brutális forma :)
Irónia a B előtt kezdődik :)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Ha valakinek kell segítség szivesen elmagyarázom mit hogy csináltam :) Nyugodtan írjatok priviben :)
2014. szept. 11. 15:55
15/18 anonim válasza:
Semmi érdemlegeset nem értél el, najó, hogy változtatni akarsz az dicséretre méltó :)
Kar: nincs előtte kép, de nekem még ez nem tetszik,
Has: zsírt vesztettél, látható az eredmény /tapstaps/
Mell: nem látszik rendesen, de valamennyire igen. Na ez teljesen elvan maradva...
Láb: erről kérek/ünk egy képet
Hát: erről is
Nem work out, hanem workout, de ez még igy is értelmetlen hisz eddig is workoutoztál, te a street/ghetto workoutra gondolsz, kérlek így használd mivel az előbbiek értelmetlenek.
16/18 A kérdező kommentje:
Igen igazad van én mondtam rosszul street workout...Itt van a kép elölröl hátulról. A lábamról ha nem haragszol meg nem teszek képet...
2014. szept. 13. 14:49
17/18 anonim válasza:
Húzódzkodj még sokat, meg fekvőtámasz és tolódzkodás is menjen, semmi melled/hátad nincs.
18/18 A kérdező kommentje:
Ja tudom hogy az le van maradva...próbálom behozni...
2014. szept. 13. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!