Mindenféle étrend nélkül kigyúrtam magam fél év alatt, mit szóltok?
Gratulalok,tudatlan és pofatlan 17 éves létedee megcafoltad az egész sporttudományt..gondolom okosabbnak tartod magad mint minden egyetemet végzett orvos,és sport/élelmiszeripari szakember együtt.
A vastagabb kar meg gondolom egy kicsit zsíros 37-es.
Na és képpel tudod bizonyítani?
Mert a levegőbe bárki tud beszélni, én például 120 kiló vagyok 5%-os testzsírral 18 évesen. Elhiszed nekem ugye? :)
Mondjuk az, hogy felszedtél pár kilót még nem jelenti azt, hogy feltaláltad azt a bizonyos spanyol viaszt. Ezt gyér étrenddel is el lehet érni és közel sem jelenti azt, hogy Drugs Bunny egy g*ci meg hasonlók.
Szerintem te még sehol nem vagy ahhoz, hogy lefikázd Bunnyt főleg, hogy a hülyeséged nem bizonyít semmit.
Nézd, fog fel úgy mint az autózást.
Hogy eljus az autóval valameddig, mondjuk 100km-re, ahhoz tankolni kell. De hogy menj az autóval (izmosodás) mindenfélekép kell benzin (kaja). Hogy milyen kocsid van, az a genetika. Te is eszel, mindenki eszik, csak más-más minőségben és mennyiségben. Te most napi szinten tankolsz magadba kb 10km-re való benzint, amivel kb ennyit meg is tettél, de hogy eljuss 15km-re, ahhoz több benyó kell. Ezt most nagyon leegyszerűsítettem, de nagyvonalakban erről van szó.
#16 Bunny ilyet biztos, hogy nem mondott, esetleg néhány hozzánemértő hülyegyerek, akiknek semmi közük nincs Bunny szintjéhez.
Egyébként Bunny csak azokkal bunkó, akik hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!