Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenféle étrend nélkül...

Mindenféle étrend nélkül kigyúrtam magam fél év alatt, mit szóltok?

Figyelt kérdés
direkt nem hallgattam ezekre a drugs bunny ge*ikre akik túlbonyolítanak mindent, elkezdtem egy héten 3-4 szer edzeni, és mára, félév után sokkal vastagabb lett a karom meg kockás hasam van, lábam is erősebb lett, igaz hogy elég vékony voltam amikor elkezdtem..semmilyne hülye étrendet nem követtem, csupán edzés után sokszor rántottát ettem. de mondom mások véleménye szerint is sokkal "vastagabb" lettem. azt tudom tanácsolni hogy ne költsetek minden hülyeségre, ha kitartóan edzel, meglesz az eredménye!
2014. szept. 8. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gratulalok,tudatlan és pofatlan 17 éves létedee megcafoltad az egész sporttudományt..gondolom okosabbnak tartod magad mint minden egyetemet végzett orvos,és sport/élelmiszeripari szakember együtt.

A vastagabb kar meg gondolom egy kicsit zsíros 37-es.

2014. szept. 8. 19:22
 12/18 TallandThin Boy ***** válasza:

Na és képpel tudod bizonyítani?

Mert a levegőbe bárki tud beszélni, én például 120 kiló vagyok 5%-os testzsírral 18 évesen. Elhiszed nekem ugye? :)

2014. szept. 8. 20:18
 13/18 TallandThin Boy ***** válasza:

Mondjuk az, hogy felszedtél pár kilót még nem jelenti azt, hogy feltaláltad azt a bizonyos spanyol viaszt. Ezt gyér étrenddel is el lehet érni és közel sem jelenti azt, hogy Drugs Bunny egy g*ci meg hasonlók.

Szerintem te még sehol nem vagy ahhoz, hogy lefikázd Bunnyt főleg, hogy a hülyeséged nem bizonyít semmit.

2014. szept. 8. 20:21
 14/18 A kérdező kommentje:
egyébként azt a csávót a stílusa miatt utálom, és egyébként őt azok sem tartják sokra, akik nagyban benne vannak ebben a "szakmában"
2014. szept. 8. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ez a lényeg, hanem a páwáskodásod.
2014. szept. 8. 20:49
 16/18 A kérdező kommentje:
de azért mégis jó hogy azt mondják étrend nélkül egy kiló izom nem lesz rajtad, meg nem fog a kezed vastagodni, erre rájuk cáfoltam
2014. szept. 8. 20:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nézd, fog fel úgy mint az autózást.

Hogy eljus az autóval valameddig, mondjuk 100km-re, ahhoz tankolni kell. De hogy menj az autóval (izmosodás) mindenfélekép kell benzin (kaja). Hogy milyen kocsid van, az a genetika. Te is eszel, mindenki eszik, csak más-más minőségben és mennyiségben. Te most napi szinten tankolsz magadba kb 10km-re való benzint, amivel kb ennyit meg is tettél, de hogy eljuss 15km-re, ahhoz több benyó kell. Ezt most nagyon leegyszerűsítettem, de nagyvonalakban erről van szó.

2014. szept. 8. 21:08
 18/18 TallandThin Boy ***** válasza:

#16 Bunny ilyet biztos, hogy nem mondott, esetleg néhány hozzánemértő hülyegyerek, akiknek semmi közük nincs Bunny szintjéhez.

Egyébként Bunny csak azokkal bunkó, akik hülyék.

2014. szept. 8. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!