Mindenféle étrend nélkül kigyúrtam magam fél év alatt, mit szóltok?
Szerintem csak egy jó genetikájú segg vagy, amúgy hány éves? Lehet, hogy épp elkaptál egy dolgot amit úgy hívnak kamaszodás.
Amúgy teljes étrendedre és képre(előtte-utána)-ra kíváncsiak vagyunk, linkelj kérlek.
17 vagyok és nem úgy lettem kigyúrva, hogy hú de izmos ez a csávó, hanem magamhoz képest! jól van volt ez 8 hónap is, de akkor is régebben cérna kezeim voltak, most már sokkal nagyobbak! nem küldök képet mert szoktam magam fotózgatni :D
de ha küldenék is azt mondanátok hogy ez nem nagy szám..nem is nagy, sehol se vagyok a gyúrósoktól egyelőre,de tényleg óriási a fejlődés! és am ektomorf alkat vagyok
Na jó, na jó, ha már konkrétumokról vagy kérdezve akkor egyből nem akkora a f a s zmérce, meg volt az 8 hónap is, meg annyira nem is vagyok nagy szám satöbbi, de mivel az eredeti kérdés úgy szólt, hogy ide nézzetek srácok én mekkora egy istenkirály ász arc vagyok, ezért ahhoz mérten valószínűleg egy nagy büdös lóf sz.
Lehet utálni, de egyszerűen kamaszkorod kellős közepén egy valszeg nem atomrossz genetikával és mellesleg marhára nem "mindenféle étrend nélkül", mert te magad írtad, hogy igenis odafigyeltél rá valamennyire összehoztál egy látható eredményt. Nem nagy eredményt, egy látható eredményt.
Megint csak azt tudom mondani, hogy ahhoz képest, hogy mekkora arccal indultál neki a kérdésnek, ez így egy nagy szánalom.
Drugs bunny g*cik :P
Ddrake kommentjét adom. Amúgy ez a "visszatorpanás" bizonyítja, hogy Te is tudod, nem volt ez akkora fejlődés. Jó kajával, helyes edzéssel lehet olyan eredményt elérni, hogy egy testépítő szemében is elismerésre méltó legyen az. Szar kajával viszont csak egy viszonylag jobb formát tudsz hozni. Átlag emberként jó az, de ettől még az étrend nem hazugság, meg a tápkiegek nem ""átverések"", mert neked az értékrended lejjebb van, így a kisebb eredmény is nagyobbnak minősül a szemedben,
Senki nem írta, hogy rossz kajával nem lehet fejlődni valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!