Kínkeservesen lement 1,5 kg 3 hét alatt, erre ma megmérem magam minden visszajött. Ez hogy lehet? Nem zabáltam félre egy falatot sem.
És akkor mi van ha 2007-es kép
Jól nézett ki testalkatilag?Igen
Akkor tud valamit!
Napi 1100-as kalóriaminusz te jó ég. Nah ez az mikor beszélsz fűt - fát hogy így meg úgy sz*r valami, de felét nem érted meg mit kéne csinálni.
Napi 200-300! kalóriaminuszt kell teremteni! De én írtam már eleget ehhez a témához, semmilyen sikerrel, én le is zárom részemről ezt. Van akin nem lehet segíteni.
Logikus, ha 1100 mínusszal nem fogyott, akkor nyilván a 200-300-al fogyott volna.
Testépítő logika.
Ja, persze minusz 2-300 kalória...
Számold már ki: 65 kg, eszek naponta 1600 kalóriát (mert a builderest csinálom! CSAK AZT ettem semmi más), mozgok heti 3*25 perc kardiotorna, 2*súlyzós + minden nap 40-60 perc szobabiciklizés.
Én ettől nem fogytam. Mondom még egyszer -0,5 kg.
Mit nem értek. Kérlek magyarázd el nekem. Azt ettem ami le volt írva, azt mozogtam ami le volt írva. Nem kételkedtem, csináltam. Nem működött...Ennyi.
Most eszek rendesen tiszta kajákat, és mozgok ugyanúgy. Nem fogok koplalni többet..
Csak az dühít, hogy ez a jóember fikázza a fogyókúrázókat, közben meg a híres oldala is ugyanolyan fogyókúrás...és az étrend is. Mert ez nem lehet egy életmód....
Sajnos egyre inkább rájövök, hogy akiket fikáztok(Norbi, Béres A.) talán nem is olyan hülyék. És talán nem véletlen hogy ebből a Sárga kapszulából sem lett országos siker... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!