Kínkeservesen lement 1,5 kg 3 hét alatt, erre ma megmérem magam minden visszajött. Ez hogy lehet? Nem zabáltam félre egy falatot sem.
reggel elmegyek wc-re, akkor több jön ki belőlem, mint 1,5 kiló!
pedig nem is erőltettem meg magam.
:D Jó neked!
Akkor honnan tudom, hogy jó-e a diétám?
Ha másfél kiló csak kínkeservesen megy le, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz (persze ha csak nem 3kg felesleg van rajtad).
Én egy edzés alatt megiszok majd másfél liter vizet, aminek pont ennyi a súlya. Egy-két kiló különbség lehet egy nap leforgása alatt is, de normális diétával nem szabadna a "kínkeserves" jelzőt használni.
Most én erre nem nagyon tudok mit írni, de a nálam tapasztaltabbaknak is nehéz lenne ennyi infóval.
Mennyi széndráttal kezdted a diétát és mennyin vagy most? Súlyzós edzések mennek? Aerob edzés? Mióta tart a diéta (remélem nem 3 hete) Van néha ch visszatöltés, szénhidrát hintáztatás? Némi infót írhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!