Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kínkeservesen lement 1,5 kg 3...

Kínkeservesen lement 1,5 kg 3 hét alatt, erre ma megmérem magam minden visszajött. Ez hogy lehet? Nem zabáltam félre egy falatot sem.

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 11:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Bár napi mennyiségeket megint nem írtál :D az is lehet, hogy most meg nagyon lent van a szénhidrát-kalória mennyiség. És ez miatt lassulhat az anyagcsere.

Kezd el napi 2g/tstkg ch-val, majd ezt csökkensd úgy, hogy heti 0,5kg fogyás legyen. De ez csak egy tipp, még mindig lövésem sincs mennyivel kezdted és most hol tartasz. Zsír meg menjen azért valamennyi, napi 10g alá semmiféle kép nem szabad menni, jó volna 0,5g/tstkg szerintem.

4-7 naponta meg mehet egy szénhidrátos nap, mikor a szénhidrát mennyiséget megduplázod, ajánlatos ilyenkorra időzíteni a jobban fejleszteni kívánt izomcsoportok edzését is. Gondolom ez nálad a láb lesz :D (több energiád is lesz edzeni így)

2014. szept. 8. 12:59
 12/37 A kérdező kommentje:
150 g ch-val kezdtem, most járok 120-nál. Akkor ez sok volt...Már jóformán csak a zöldségek ch-ját eszem.
2014. szept. 8. 13:44
 13/37 A kérdező kommentje:
És így kb 1500 kalóriát eszek.
2014. szept. 8. 13:49
 14/37 A kérdező kommentje:
Az mennyire baj, ha az étkezések közt teával telítem el a gyomromat? Persze édesítős.
2014. szept. 8. 13:55
 15/37 anonim ***** válasza:

Én is így jártam, és tudom marha idegesítő tud lenni.

Idáig 3,5 hónap alatt lement olyan 10-12 kg, viszont 3 hete meg sem mozdul a mérleg lefele, sőt, ilyen 0,2-0,4 kg-okkal többet mutat, mint 3 hete. Pedig még egy olyan 5-7 kg-nak kellene lemennie.

Szénhidrátot már egyáltalán nem eszek, a zabpelyhet is teljesen elhagytam, már csak zöldségeket eszek köretnek is, pedig már hányhatnékom van a rohadt zöldségtől.

Nem beszélve arról, hogy egész nap szédülök a szénhidráthiánytól.

Nekem az a gyanúm, hogy kb ennyit tud ez az ún. "szálkásító diéta", úgyhogy nekem mondhat akárki akármit, még mindig a koplalással lehet a leghatékonyabban fogyni.

2014. szept. 8. 14:27
 16/37 anonim ***** válasza:
Akkor te koplalj, kérdező meg próbálja ki a szénhidrát visszatöltést amit fent már leírtam/tunk. Ha elég edzet vagy, akkor mehet akár intervallum edzés is, az is eléggé bepörgeti az anyagcserét.
2014. szept. 8. 17:48
 17/37 anonim ***** válasza:
Próbáltam a szénh. visszatöltést is, sz#rt sem ér, utánna mégtöbbet mutatott a mérleg.
2014. szept. 8. 18:26
 18/37 anonim ***** válasza:
Akkor nézz utána a ketogén diétának, van aki zsírral jobban tud fogyni. Csak az kicsit macerásabb.
2014. szept. 8. 19:09
 19/37 A kérdező kommentje:

Csináltam intervall edzést is az aerob mellett reggelente, de nem bírtam. Mármint az edzést igen, de folyton szédültem, egész nap éhes voltam. Még a hétem megpróbálom, hogy elhagyom a rizst, és a zabpehely helyett egy pici zabkorpát eszek. Utána passz...nem tudom.

A ketogén diétát hogy csináljam? Nulla ch mellett nem dőlök ki? Már így is homályosan látok déltől...

2014. szept. 8. 19:43
 20/37 A kérdező kommentje:
Ja és a másik. Babát szeretnénk. Akkor abba kell hagyni a diétát is?
2014. szept. 8. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!