A cicám 2 éves volt májusban de mindég csak alszik, este is velem alszik és ma is reggel olyan 6-kor kéredzkedett ki. És utána pedig arra ébredtem hogy visszajött és rám feküdt és aludt tovább. Ez baj? El kéne vigyem állatorvoshoz?
az én cicám benti cica, és nekem például lehetőségem sincs kiengedni a szabadba. De egyébként teljesen normális, hogy a macska sokat alszik. Melegebb napokon még többet szokott az enyém is.
Ez a cikk talán segíthet:
1# biztos nehéz elképzelni, de van aki nem élő egércsapdának használja a macskát, hanem társállatként tartja és jobb szereti biztonságban tudni.
Kérdező, a macskák sokat alsznak. Két éves már, biztos feltűnt neked, hogy amúgy milyen. Az alvásuk nagy része, csak könnyű szundikálás, reagálnak, felkelnek, fejüket emelik, rádnéznek, ha bemégy a szobába, szólsz hozzájuk, hozzájuk érsz, hirtelen nagy zaj van, csattanás stb. A beteg macska apatikus, csak fekszik, mint egy darab fa, nem érdeklődik, alig-alig reagál. Ezt gondos gazda nagyon egyszerűen megkülönbözteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!