Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kínkeservesen lement 1,5 kg 3...

Kínkeservesen lement 1,5 kg 3 hét alatt, erre ma megmérem magam minden visszajött. Ez hogy lehet? Nem zabáltam félre egy falatot sem.

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 11:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez van, szédülés, homályos látás. Szerintem ne erőltesd, hagyd a fenébe.

Az a rohadt pár plusz kiló nem ér ennyit.

2014. szept. 8. 20:34
 22/37 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is ez jár a fejemben. Az ingerlékenységet nem is említettem. Még ezt a hetet megadom magamnak, mert előre megfőztem és lefagyasztottam a heti kajám, de ennyi lesz.

Nem számolgatok én itt tovább...

2014. szept. 8. 20:38
 23/37 anonim ***** válasza:

A ketogén diéta lényege, hogy zsírral fedezed az energiád részét úgy, hogy nagyon minimális ch-t viszel be, ezért a szervezeted egy bizonyos idő után ketózisba kerül. Erre vannak tesztek, amiket lehet venni patikákba, de ez azért nem a legegyszerűbb diéta, de van akiknél nagyon bevált. De én nemnagyon értek ehhez, soha nem is csináltam, hülyeséget meg nem akarok írni.

A homályos látás és szédülés meg szerintem nem jó, túlzottan levittétek a szénhidrátot és zsírt is, azért ennyire drasztikusnak nem kell lennie.

A terhesség meg nem a legjobb időpontja a diétának. Persze az se megoldás, amit néhány nő csinál, mikor már látom egy-két terhes nőn, hogy a hasuk még alig nől, de a seggük és combjuk már úgy gyarapszik, hogy tisztán látszik, a megnövekedett egyszerű cukrokat (sütik és péktermékek) se ő se a gyerkőc nem hasznosítja. Bár az is tény, hogy nem ilyenkor kell nekiállni diétázni. De lehet ezt is ésszel.

2014. szept. 8. 20:46
 24/37 anonim ***** válasza:
Egyébként bárkitől szívesen fogadok tanácsot, hogy min változtassak, vagy mit csináljak másképp, mert én amit lehetett kipróbáltam szerintem.
2014. szept. 8. 21:10
 25/37 A kérdező kommentje:
Értem. Én akkor kivárom ezt a hetet még hogy mi lesz. Várok még válaszokat, vasárnap írok mindenképp :)
2014. szept. 8. 21:35
 26/37 A kérdező kommentje:
Ennyi volt! 4 hét, -0,5 kg!!!!!! Diéta és mozgás mellett. Már 100 g ch se eszek. Csináltam 1 nap hogy tripláztam. Ennyi volt. Ennyit a sárga kapszuláról. Amit egyébként egy túlsúlyos férfi írt. Vicces....
2014. szept. 14. 14:14
 27/37 anonim ***** válasza:

"Kínkeservesen lement 1,5 kg 3 hét alatt"

Ez az egészséges ha ennél több megy le 3 hét alatt az már egészségtelen testrombolás!

2014. szept. 16. 15:23
 28/37 anonim ***** válasza:

Ő írta a sárga kapszulát!

Ez neked túlsúlyos? Hát az a vicc!

[link]

2014. szept. 16. 15:24
 29/37 A kérdező kommentje:

Ez 2007-es kép :D

Amúgy a 4 hetes diétámat -0,5 kg-al zártam...

2014. szept. 16. 21:08
 30/37 A kérdező kommentje:

És úgy, hogy minden nap szédültem, idegbeteg voltam. Abbahagytam, elég volt. Nem vált be, jó lesz begyújtani :D

Előtte 20 kg-tól szabadultam meg más módszerrel, megpróbálom, hátha ezen az utolsó néhányon már átsegít....Vagy még többet mozgok.

Vezettem a kalóriabázison is:naponta 1100 kalóriamínuszban voltam!!!! De semmi...

2014. szept. 16. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!