Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó eredmény...

Szerintetek ez jó eredmény egy év alatt? (Képpel)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 1 éve edzek, eleinte fegyencedzéssel, aztán nyár eleje óta teremben. Tömegnövelő edzésterv ugye, először alappal, most pedig középhaladóval. Kép az edzés végéről (Persze a scott pad kinyomja a rendesen a karomat, és ugye edzés vége, rendesen be voltam már durranva): [link] Szerintetek jó eredmény? Nem nagyzolás képpen tettem ki, hanem hogy tapasztaltabbaknak megtudhassam a véleményét. Nem szedtem táplálékkiegészítőt.
2014. szept. 4. 19:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam :D
2014. szept. 4. 21:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó, mert hidd el nem ez számít.
2014. szept. 4. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:

A többiek arra próbálnak rámutatni, hogy a fejlődésedet tekintve nem kell külön szempontból kiemelni a tápkieghasználatot (vagy annak hiányát), mert eléggé laikus dolog, főleg, hogy a 'táplálkozás' rovat egyik kis részébe tartozik. A kreatin sem csodaszer, remélem tudod.

Amúgy jó lesz ez, keményen, de még van hova fejlődni. Ezt onnan tudom, hogy így azért még majdnem én is nézek ki, tehát bele kell húznod :)

2014. szept. 4. 21:33
 14/19 A kérdező kommentje:
tényleg nem kiemelő szándékkal írtam a tápkieget. úgy hogy nincs súlyzó a kezemben, úgy ilyen: [link]
2014. szept. 4. 21:41
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm OrizaTriznyáák és sandorzsolt!
2014. szept. 4. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem nagyon gyenge :(. Hanyas karod van amúgy?
2014. szept. 5. 14:17
 17/19 A kérdező kommentje:
34. 192 cm vagyok, ami ahhoz képest elég kicsi.
2014. szept. 5. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja nem túl nagy. De ne add fel, legyen rendes étrended!!!
2014. szept. 5. 15:41
 19/19 A kérdező kommentje:
dehogy adom fel! :D
2014. szept. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!