Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomnövelésre jo ez?

Izomnövelésre jo ez?

Figyelt kérdés

4 szer eszek egy nap.

150g-200g fehérje (csirke ,whey proti)

200 g ch (Zabpehely reggel,rizs )

Lenmagolajbol viszem be a zsirt.

4 napos osztott edzésterven vagyok.

94 kg :)Endomorf testalkat,egy kis mezonorffal.

Van mikor nem számolom a tápanyagokat,szerintetek elég ez ?

2014. szept. 4. 17:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig a 175-höz nem hangzik valami jól ez a 94kg, főleg, hogy csak 2 hete edzel. Előtte sportoltál valamit? (Csak azért, hogy ebben a 94-ben van-e esetleg valamennyi izom)
2014. szept. 4. 17:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Bringázok,fociztam.Van némi izom
2014. szept. 4. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Értem, csak azért kérdeztem, mert lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni, hogy előbb inkább szálkásíts olyan 80kg körülre, és utána kezdj egy minőségi tömegnövelésbe, mert innen már csak egy köpés a 100kg és az viszont már nagyon sok. Plusz az abszolút kezdők még szálkásításkor is fejlődnek egy kicsit, mivel nincs hozzászokva az izom a rendszeres terheléshez.

Ha tartod a heti 1kg fogyást, akkor kb 3 hónap alatt meg is lenne nagyjából a 80kg, és igy esztétikai szempontból is jobban járnál.

Persze nem akarlak befolyásolni, a te döntésed, hogy hogy szeretnéd.

2014. szept. 4. 18:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Szálkásitani megfelelő izomtömeggel kell.ezt én is tom.Szal most semmi értelme szálkásitani.Ha majd felveszek egy kis izmost utána hamar lemegy a zsir.

100 kg meg tök mind1 mert a tükröt kell csekkolni nem a mérleget.

2014. szept. 4. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézd, ez részben így van, részben pedig nem.

Én személy szerint nem látnám értelmét, túl magas testzsírral tömegleni, mivel azzal még jön majd zsír is pluszba, hiába ügyel rá az ember, és utána túl sokat kell majd leadni, ami nagyobb izomvesztéssel is fog járni, de mint mondtam, rád bízom.

Remélem azért tudtam segíteni:)

2014. szept. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!