Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert nem szabad tejbe tenni...

Miert nem szabad tejbe tenni a Fourstar Proteint (scitec)? Csak annyi van räirva hogy folyadékba, de itt olvastam hogy nem szabad.

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 13:38
 1/6 zholee ***** válasza:
Mert a tej nagyon sokat ront a felszívódásán.
2014. szept. 3. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
läny vagyok es fogyni szeretnek. csak a vizbe nincs olyan jo ize :s de oke
2014. szept. 3. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem is az ízélmény miatt isszuk.
2014. szept. 3. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Valóban nincs olyan jó íze vízben feloldva, mint tejben. De, ha amúgy is fogyni szeretnél, hidd el, baromi nagy felüdülés lesz meginni a vízben feloldott, finom, édes fehérjét. A nap egyik csúcspontja.

És, kb a 3. ilyen adag után sokkal finomabbnak fogod érezni, mint az elsőt.

Én töményebbre csinálom, magyarán nem teszek bele annyi vizet, mint az előírás, így kicsit sűrűbb és krémesebb, így számomra finomabb.

És igen is, nagyon fontos az ízélmény. Pláne diétában.

Nekem kiég az agyam és a lelkem attól a sok mindentől, amiről le kell mondanom. Én imádom az ízeket, a sósat és az édeset is. És sokféle ízt imádok. Ezek 99%-áról le kellett mondanom. Szóval nagyon sokat számít az ízélmény.

Akinek ez nem számít, az ehetne homokot is. Nekem számít, és meg tudom érteni azt, akinek szintén.

2014. szept. 3. 15:04
 5/6 zholee ***** válasza:
Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy-e. A lényeg, hogy a tej a gyomor falán képez egy bevonatot, ami miatt nem csak lassabban, hanem sokkal rosszabbul szívódik fel :/
2014. szept. 3. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi mindenkinek. Akkor marad a viz :)
2014. szept. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!