Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olvastam hogy jo edzes utan a...

Olvastam hogy jo edzes utan a kakao. De a sima cukrozott kakao vagy az alap keseru kakao? Valaki?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 13:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem is jó a kakaó.
2014. jún. 3. 13:39
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
szerintem, ne olvasgass olyan helyeken, ahol ilyeneket írnak.
2014. jún. 3. 13:39
 3/21 *Glissade* ***** válasza:
68%
Ezt hol olvastad?
2014. jún. 3. 13:42
 4/21 A kérdező kommentje:
Mert mert nem jo? Azert mert nemtudtok rola?
2014. jún. 3. 13:43
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, megint egy idióta, aki kiír egy kérdést, majd kötekszik velünk, hogy mi tudjuk rosszul...

Tudod mit? Rosszul tudjuk. Zabáld kétpofára a cukros kakaót, de csak a Neszkviket, mert az a legjobb!

2014. jún. 3. 13:47
 6/21 tkodit ***** válasza:
51%
Fordítsuk meg a dolgot. Mondd el, miért lenne jó a kakaó? Nem tudom megcáfolni azt az érvet, ami eszembe se jut, mivel sanszosan akkora hülyeség... :D
2014. jún. 3. 13:57
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Ja, mondd meg, miért jó. Ha már így mondtad, hogy "azért mert ti nem tudtok róla", ami azt sugallja, hogy te bizony velünk ellentétben nagyon tudod, sokkal jobban, mint mi. Annak ellenére, hogy arról tetted fel a kérdést, hogy miért jó a kakaó, a kommentedben már úgy állítod be, mintha tudnád, miért jó, és nagyon biztos is lennél benne. Na akkor halljuk, oszd meg velünk a tudást.
2014. jún. 3. 14:17
 8/21 anonim ***** válasza:
51%
Persze, hogy jó a kakaó, mindegy, hogy cukrozott vagy sem, ami a kezed ügyébe kerül, az jó. Igazából az is mindegy, hogy kakaó-e vagy sem, ami épp ott van, az jó. Ne tervezgess, ne gondolkodj, ami olcsó, vedd meg, és tömd. Mi itt mind a gonosz tudományipar fizetett hülyéi vagyunk, akik azt a marhaságot hisszük, hogy a dolgoknak következményei vannak. Sőt, egyesek még arra is vetemednek, hogy azt mondják: ami éppen jó érzés, az lehet később nem hoz eredményt! Pedig csak szarni kell mindenre, a szabályok is csak illúziók, bármit csinálsz, úgyis az lesz amit te akarsz!
2014. jún. 3. 14:18
 9/21 A kérdező kommentje:
2014. jún. 3. 14:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem én most kikapcsolom a gépet, elsétálok a szolgáltatóhoz, és kiköttetem az internetet....
2014. jún. 3. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!