Melyik a sima alap C?
Figyelt kérdés
Én Pelles C-t használok, de ha jól tudom ez valami származványa. Melyik az eredeti C?2014. febr. 27. 18:49
1/11 anonim válasza:
Én eclipse ben programozok c ben.Tudtommal az sima c
2/11 anonim válasza:
a C az C. csak simán a pelles, eclipse, stb, csak fejelsztői környezet, nem programnyelv
3/11 A kérdező kommentje:
Értem, és akkor kaphatnék hozzá egy letöltési linket?
2014. febr. 27. 19:25
4/11 anonim válasza:
A Pelles C egy IDE. Ha jól látom GNU C compilert használ.
Amúgy miért kínzod magad a Pellessel?
5/11 A kérdező kommentje:
C-ben kell programoznom, egy programozónak tanuló ismerősöm azt mondta ez jó lesz, de az eddigiek alapján nem ez kéne nekem. Sajnos nem vagyok otthon ebben a témában, mint szeretnék.
2014. febr. 27. 19:32
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok annyira otthon a témában, mint szeretnék.*
Elnézést csak sok-fele figyelek.
2014. febr. 27. 19:36
7/11 anonim válasza:
Én C/C++ -t Code Bocks-ban programozok, egy jó kis IDE mindkettőhöz, ráadásul ingyenes.
8/11 anonim válasza:
Én is a Code::Bocks-t ajánlom, kell hozzá minGW a fordító miatt. Egyszerű és könnyen kezelhető, kiforrott. Hajrá.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de ez még mindig nem mondott semmit. Ezekben egyébként ugyanazok a parancsok, mint a Pellesben, nem? Ha igen, akkor ezek miért mások?
2014. febr. 27. 21:30
10/11 anonim válasza:
Nem vagy tisztában a programozási nyelv és az IDE jelentésével sem. Olvass utána melyik micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!