Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért jobb egy Alap sima gps,...

Miért jobb egy Alap sima gps, a telefonos gpsnél?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdés szűkszavúságáért, de értitek :D

2014. máj. 2. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gps programról beszélünk. Ha például mindkettőn igo van akkor egyforma és max az autós gpsben nagyobb a kijelző,ha esetleg a mobilon kisebb.
2014. máj. 2. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
A nagyobb kijelző miatt jobb esetleg. Én Pestre mentem fel haverokkal úgy, hogy egy xperia mutatta az utat, amin igo volt. Teljesen jó volt. Nyáron Olaszországig vezettem egy normál GPS-el. Azon is iGo volt. Azon kívül hogy nagyobb, nem volt se jobb, se rosszabb mint a mobil.
2014. máj. 2. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy sima GPS-em. Még akkor vettem, amikor a telefonokban még nem volt GPS vevő..Eltelt pár év, azóta nem ez az első olyan telefonom,amiben van GPS vevő és iGo ( báár a goglit szoktam használni :D ). Most dobjam ki a másikat? Vagy adjam el 5000-ért, amit anno megvettem 90 000-ért? Amíg tökéletesen működik, addig marad . És így lehet telefonálni navigálás közben is :P
2014. máj. 2. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Én azt hittem,hogy több műholdat tud fogni egy sima gps :( Meg a telefonomban mindig meghal a gps vevő :(
2014. máj. 3. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hal meg a GPS vevő,telefon is teljesen jó! Sőt most már az se él hogy a sima GPS-be nagyobb a kijelző,mikor szinte minden telefon 5 colos már!

Telefon is ugyan azt tudja amit az alap sima egyébként,ugyan annyi műholdat képes fogni és ugyan úgy 2m tévedhet.Alap sima GPS már nem tudom nem nagyon éri meg,inkább a telefonomhoz veszek egy jó kis szivargyújtós töltöt 1 ezresért és azzal megyek,mint vegyek 40.000Ft ért egy teljesen új GPS-t.

Úgyhogy ha lehet ne vegyetek már GPS-t ha van okostelefon,persze internet muszáj lesz rá.

2014. jún. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!