Olvastam hogy jo edzes utan a kakao. De a sima cukrozott kakao vagy az alap keseru kakao? Valaki?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 13:38
11/21 anonim válasza:
100g-ban 4,5g fehérje. Ilyenkor mindig azon agyalok, hogy milyen ember írhatta azt a cikket?
12/21 anonim válasza:
Úristen te gyerek a kamaszpanaszról linkelsz? Azt hittem már megint egy, a gyors szénhidrát zabálását népszerűsítő, amúgy viszonylag neves testépítő oldalról lesz szó, de kamaszpanasz? Hány éves vagy? Többet adsz ennek a szavára, mint a konkrétan testépítésről szóló oldalaknak a szavára? Gratulálok, edzésről való segítségkérésben kihez fogsz fordulni? A tornatanárnénihez második osztályból?
13/21 anonim válasza:
sport ital... 1 liter víz 2 kiskanál sóval is minősülhet sportitalnak... nem ártana, ha kitérne rá a cikk, hogy szerintük mi az, hogy sportital... így az egész cikk nem releváns.
14/21 anonim válasza:
De még nem is az a baj, hogy onnan is olvas, hanem hogy elolvassa, idejön, feltesz egy kérdést, majd miután ellenkezőt mondtok még titeket hülyéz le. Avagy amit ott elolvasott, azt ő elkönyvelte magában szentírásnak, akárki akármit mond. Az érvek ütköztetésén alapuló jól artikulált vélemény?
15/21 *Glissade* válasza:
Nah, asszem veszek egy adag házitejet és iszom egy fincsi kakaót edzés után;)
Basszus tényleg megkivántam:S
16/21 *Glissade* válasza:
Előtte meg lenyomok egy adag nyerstojást:D
17/21 A kérdező kommentje:
De uristen egy szoval se hulyeztelek le titeket:D neforgasd ki a szavaimat jo? Kossz
2014. jún. 3. 15:01
18/21 anonim válasza:
kérdező idd nyugodtan, ne hallgass ezekre itt, a legjobb ital.
és napi két litert iszok meg, és szeretem, edzés után 1 liter, meg ált reggel is egy liter.
hozzá kakaós kalács, kuglóf, vagy fonott kalács megy.
kb jumbo kalóriatartalmú lesz így az étel, ha neked is bejön, ne hallgass ezekre nyomasd ezerrel.
19/21 A kérdező kommentje:
Oke koszi:)
2014. jún. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!