Ti érzésre edzetek?
Tömegelek ezt le szeretném szögezni.
A gyakorlatokat amikor csinálom nekem sokkal jobban fáj/ég az izmom amikor 14-15 ismétlést csinálok, mint amikor mondjuk 8akat. Pedig az a 8 is full szabályos!
Most nyilván tömegeléskor a nehéz alapgyakorlatokra kell támaszkodni, de nekem guggoláskor is jobban ég a combom amikor 15öket guggolok vagy annál is többet.
De olvastam olyat is h nem számky h fáj-e...csak 6-7-8 szabályos ismétlés kell és annam ellenére h nem érek el akkora bedurranást nőni fogok (megfelelő kaja mellett).
Én arra szoktam edzeni h minnél jobban bedurranjak..és ehez nekem egy fekvenyomáskor nem eleg 6-7 ismétlés.
Vagy evezéskor, guggoláskor stb.
Lehet a súlyt is emelni, de jó az is, ha 14-15 ismétlést csinálsz, még ahhoz is azért elég nagy súlyokat tudsz használni. Én nagyon pártolom a magas ismétlésszámot, és amúgy meg baromi fontos, hogy érezd az izmot, fntosabb, mint hogy mekkora súllyal csinálod a gyakorlatot. Egyébként pedig azt mondják, hogy minimum olyan 45 másodpercig kell végezni egy sorozatot, de inkább 1 perc.
Ha csak nem csinálja valaki extra lassú negatívval, az legalább 12, de inkább több ismétlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!