Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert edzetek igy?

Miert edzetek igy?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem megkerdezni,hogy itt azt irjatok,hogy a vallat nem edzitek azon a napon amikor a bicepszet vagy a tricepszet.Miert? Az ugy sok egy napra? Nekem eddig a hetfö bicepsz-tricepsz-vall,szerdan lab,pentek hat-mell. Ha atrakom pentekre a vallat mi fog valtozni? Vagy fog egyaltalan valami? Köszi :-)

2014. jún. 7. 14:25
 1/4 tkodit ***** válasza:
Bicepsszel simán lehet edzeni szerintem. Azt kell tudni, hogy a mell, és váll nyomógyakorlatainál besegít a tricepsz, illetve fekvenyomásnál a váll első része is. Így egy mell, vagy tricepszedzés után nem tudsz már akkora súlyokkal vállból nyomni például. Valamiféle gebasz egy háromnapos edzéstervben sanszosan lesz, szerintem hobbiszinten, és pláne ha nem az erőre mész, akkor ennyi belefér.
2014. jún. 7. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi. Jó ez így, sokan nem eddzenek egy nap mell-hátra ezért teszik külön.
2014. jún. 7. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
mehet a váll együtt a karral. Nincs kőbe vésett edzésterv, max nálam annyi, hogy a lábnak külön nap kell.
2014. jún. 7. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen!
2014. jún. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!