Honnan tudom, hogy regenerálódott e már egy adott izomcsoportom?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 09:42
2/8 Xyrot válasza:
Egy jó intenzív edzés után jó ha hagyjuk az adott izmot-izomcsoportot egy hétig regenerálódni! Amennyiben kevésbé intenzív az edzés mondjuk mint a kezdő osztott edzéstervkor olyankor lehet 2x is edzeni az adott izmot egy héten mondjuk hétfőn majd pénteken..
3/8 A kérdező kommentje:
Ha tényleg keményen megedzek egy izmot, másnap megint képes lennék, és nem érzem fáradtnak. Akkor mi van? És ha nem megyek el bukásig, akkor edzhetek többször is? Mondjuk hagyok magamba még vagy 2-3 ismétlést. Köszi!
2014. szept. 1. 10:46
4/8 anonim válasza:
De kemenyen kell edzeni!Kulomben nemkap impulzust az izom HOPPA ez nehez volt megkell erosodnom hogy jobban birjam.Erted Ezert kell a maximumot kihozni.
Ha nemkapsz egyre nehezebb matek peldakat suliba,mindig csak az egyszeru pedlakat kapod akkor nemfejlodik a matektudasod sem
5/8 Xyrot válasza:
Nos ha már haladó edzésterved van..akkor minden izmot igenis intenzíven kell edzeni! Attól, hogy többször edzel egy izomra nem fog jobban növekedni (sajnos) sőt ellenkező hatást érsz el! Az izom csak egy téveszme szerint növekedik az edzés közben! Az edzés csupán ingereli az izmot, hogy még több "tápanyagot" szívjon magába a növekedés érdekében!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, világos. Viszont egy kérdésem lenne még, több oldalon olvastam, hogy nem érdemes bukásig edzeni, főleg erőedzésnél..Véleményetek?
2014. szept. 1. 13:22
8/8 Xyrot válasza:
Pedig a súlyzós edzés lényege nagyjából ez lenne..nagy izmokra 3-4 gyakorlat 3-4 sorozat 8-12 ismétlés
kis izmoknál 2-3 gyak. 3-4 sorozat 8-12 ism..aztán, ezeket mind akkor súllyal amennyivel éppen megy mondjuk 10..több már nem menjen..akkor megfelelő a súly!
Nagyjából úgy is a táplálkozáson lesz a lényeg..attól függ nagyrészben a fejlődés..nekem hónapok kellettek míg erre rájöttem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!