Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek melyik a legjobb?

Szerintetek melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
3*8 ismétlés, 3*10,3*12, vagy 4*8,4*10,4*12
2014. aug. 31. 21:50
 1/5 A kérdező kommentje:
izomnövelés a cél.
2014. aug. 31. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Én március 11-én születtem, ezért én 3x11-et szoktam csinálni, mert tudom, hogy nem ezen múlik, hanem van még pár dolog, ami fontosabb:

- étrenden

- pihenésen

- gyakorlat szabályosságán

- választott súlyokon

- izomfeszülés idején

2014. aug. 31. 23:01
 3/5 Xyrot ***** válasza:

Elsőnek igaza van..nem ezen fog múlni a fejlődésed..hanem étrend, pihenő stb

Nekem a 4x10 jött be..próbálgasd őket majd megtapasztalod melyik a neked való :)

2014. szept. 1. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Én hiszek Weider izom-összezavarás elvében.

Szerintem a legjobb az ha az egyik edzésen egyenes sorozatokat csinálsz, mondjuk háromszor tízeket, a következőn meg félpiramisban mész fel, néha pedig extrém magas ismétlésszámot is lehet alkalmazni.

Szerintem azért jó így csinálni, mert így nem tudnak az izmok hozzászokni egyfajta terheléshez, mindig sokként éri őket az adott edzés, és ezáltal fejlődnek.

2014. szept. 1. 07:46
 5/5 anonim ***** válasza:
én kis izomcsoportokra 2-3 gyakorlat 3-4 ismétlés 8-12 sorozatot nyomok, nagy izomcsoportra 3-4 gyakorlat 4 ismétlés 10 sorozat :)
2014. szept. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!