Melyik multivitamin a legjobb?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.2014. aug. 27. 17:44
1/5 anonim válasza:
Mega daily one plus szerintem tökéletesen megfelel.
2/5 anonim válasza:
Sokkal jobb a Scitec-től a Daily Vita-Min, nem tudom, hogy miért a Daily One-t ajánlja mindenki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, ami mindenkinek a legjobb. Én mindig más fajtát próbálok ki, általában az egyetlen érzékelhető különbség az, hogy neonzöldes-sárgát brunyálok-e tőle vagy sem. Ez attól függ, mennyire van túladagolva benne valamelyik B-vitamin. Neked is csak ezt tudom javasolni, hogy próbálj ki több félét. A drágább nem feltétlenül jobb, a kiemelkedően rossz ár/érték arányúakat kerülöm.
4/5 tap bela válasza:
Szerintem sincs olyan, nem létezik.
5/5 anonim válasza:
Próbálgatni kell őket, és aztán ahogy érzed. Én már legalább tucatnyit próbáltam, és talán ez volt eddig a legjobb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!