Legjobb ár/érték (mennyiség, minőség) arányú Fehérje, Multivitamin, és Tesztoszteron-fokozó (! ). Tippek? F/21 kezdő
Legjobb ár/érték függ honnan tudsz rendelni stb..
Magyarországon 100% whey pro nem rossz. Külföldről még jobban kijössz ha rendelsz ;)
Vitaminban meg daily one/multi pro/monster kezdőnek nem kell :)
Akkor el kell slattyogni az orvoshoz és majd felír neked bogyókat.A természetes hormonfokozók NEM gyógyszerek és NEM jók betegségek gyógyítására.Olyan kis mértékű változást okoznak a hormontermelésbe hogy ha tudnád beszarnál
Látod ilyen betegségek kezelésére lettek a szteroidok kitalálva.Majd az urológus felírja neked vényre az andriolt.
Orvoshoz szerintem nem lenne elég 1-2x elmennem hanem járkálhatnék évente nem tudom hányszor a jó messzi levő kórházba.
"Olyan kis mértékű változást okoznak a hormontermelésbe hogy ha tudnád beszarnál" - akkor miért dicsérik ezeket a a vény nélkül kapható Testopump, tiburon stb. tesztoszteron-fokozókat egyes fórumokon? - Vagy csak beképzelik maguknak a pozitív hatást? :O
Azért dícsérik mert idióták.Tele vannak b*szva koffeinnel beszedik és "húúú már érzem hogy bedurranok" effektus.
Ezek úgy működnek hogy be van lőve 1 mennyiségre a tesztótermelésed(genetika) és ha ennél kevesebbet termel a szervezeted akkor ezt optimalizálja.Ennél feljebb nem tudja nyomni.
Neked 21évesen biztosan maxon pörög.Ha nem akkor azt már észrevetted volna abból hogy elmarad a pubertás és akkor hormonkezelés kell.
Ezek 30-40éveseknek jók akiknek lecsökken a termelésük.Ezekkel ugyan olyan lesz mint amilyennek lennie kéne.Nem fejlődnek tőle gyorsabban hanem úgy ahogy normális esetben kellene.
Kb ez a lényeg
Ezek a "dicséretek" kb olyanok mint amikor olyanokat írnak hogy "beszedtem egy doboz jumbot és 8 kilót híztam" meg "beszedtem 1 adag whey prot és érzem hogy betöltődtem"
"1 hete szedem a multi prot és nem lettem azóta agyrákos és az AIDS-ből is kigyógyultam" stb...
fehérje: power protein, 100% whey protein
vitamin: daily vita-min
tesztoszteronfokozós dologhoz annyit szólnék hozzá, jobban járnál ha az alacsonysága miatt elballagnál az orvoshoz az majd fel fog írni valami jó cumót :) ami tényleg frankó és olcsóbban kijössz belőle. örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!