Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyok nélkül hogyan lehet...

Súlyok nélkül hogyan lehet nagy combunk, formás lábunk?

Figyelt kérdés
Nem szeretném ,hogy fejletlen legyen a lábam a többi testrészemhez képest. Fél lábra letudok guggolni ,azzal nincs baj ,de ez akkor se egy nehéz gyakorlat. Valami ötlet?

2014. aug. 30. 19:34
1 2
 11/18 - palilaci - ***** válasza:

Egylábas guggolás súllyal, kitörés, lépcsőzés.

9eske ne trollkodj

2014. aug. 30. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Nagyon gyengén nyomod, százalék nélküli :/

(akik holnap olvassák: indokolatlanul alacsony százalékú válaszadó)

2014. aug. 30. 22:30
 13/18 Dogmatix91 ***** válasza:

Egylábas guggolást nem ajánlom. Néha belefér de egyébként nyírja rendesen a térdeket. Ez a cikk pont neked szól.

[link]

Én kiegészíteném még bringázással. Nekem singlespeed bringám van, elég hamar le lehet vele gyilkolni a lábakat ha úgy akarom. :D

2014. aug. 31. 09:40
 14/18 anonim ***** válasza:

És belinkel egy videót, ahol testépítők futkorásznak. De éppen futnak, biztos ettől lettek ekkorák. Végem van :/

Kérdező, nagy comb = nagy súly+jó kaja+pihenés, a súlyt meg neked kell megoldani, vagy marad az egylábas guggolás.

2014. aug. 31. 10:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Majd igyekszem eljutni kondiba vagy venni súlyt.

Akkor marad a féllábas guggolás nagy ismétlésszámmal + zsámolyugrás (féllábbal) + kitörések + vádli + sprint attól nőhetek vagy csak hülyítem magam? A kajával nincs gond és eleget alszom.

2014. aug. 31. 10:36
 16/18 Dogmatix91 ***** válasza:
Ha már mindenáron pistolt akarsz meg 1 lábbal zsámolyra ugrani akkor arra figyelj, hogy lehetőleg a térded ne nagyon hagyja el a lábfejed vonalát.
2014. aug. 31. 11:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Figyelek rá ,meg normálisan be is melegítek. Nem szeretnék lesérülni. De akkor ez így rendbe van azonkívül ,hogy térdgyilkos?
2014. aug. 31. 12:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Anno mikor versenyszerűen kosárlabdáztam, többször megcsináltam az air alert 3 nevű edzésprogramot súlypontemelkedés növelés céljából, némi módosítással. Egy alap tömeget sikerült vele összeszedni, no persze nem egy súlyzós edzés kategória. Gyúrj bele egy egylábas guggolást, úgy már egész jól lehet tőle izmosodni.
2014. aug. 31. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!