Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Proteinszelet kerdes?

Proteinszelet kerdes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy ha mindennap elfogyasztok egy proteinszeletet akkor lehet problemam belole? Nincs idom csirket enni es nalunk a kondiban lehet kapni,arra gondoltam,hogy veszek elore eleg sokat es naponta megeszek egyet.A napi kaloriamennyisegbe bele lenne kalkulalva,feherje mennyisegem is vele egyutt lenne meg.Csak ugye megis csoki,demondom az etrendembe belefer,es fedezi a napi tapanyagom.Igy lehet barmi fele hatulutoje?Vagy ehetem mindennap gond nelkul?30g feherjet tartalmaz..Az ara nekem nem akadaly,megengedhetem magamnak a mindennapi fogyasztasat! Koszi elore is!:)

2014. aug. 28. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Tömegelésnél simán, szálkásításkor függ az adott terméktől.
2014. aug. 28. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért mégis megkockáztatnám, hogy ha megnézed, hogy egységárra vonatkoztatva mennyivel jobban kijössz egy fehéreporral pl., akkor elég nagy lehúzás. Az összetételről nem is beszélve.
2014. aug. 28. 22:12
 3/10 anonim válasza:
A cukor miatt nem túl szerencsés, de tömegeléskor pl edzés után full jó. Szálkásításkor mellőzd, ink vmi fehérjeport igyál. (A legtöbb kondiban kb 400ft körül lehet kapni egy shaket kb ugyanennyi fehérjébel cukor nélkül, és az olcsóbb is mint kb 600 egy cukros proteinszeletért)
2014. aug. 28. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt mondja az ára nem akadály. De amúgy igazad van.
2014. aug. 28. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Van feherjem is,azt is fogyasztom rendesen.Igen igen az ara nem problema szamomra,szoval nekem az nem szamit hogy mivel jovok ki jobban. a feherjet iszom napi 3x,a proteinszeletet delelott fogyasztanam amikor nincs idoben enni rendesen.
2014. aug. 28. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
ès tomegelek igen:)
2014. aug. 28. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Amúgy igazad van, imádom az ízét, az állagát, én is szoktam venni, csak hát lehúzás, de még mindig nem a legnagyobb (pl. keróboltban "energiaszelet" 500 ft valami müzlis sz4r, 21 g ch, 3 g fehérje, a pofátlanság legteteje).

Amúgy így a kiegek a napi össz. fehérje beviteled hányad részét fedezik?

2014. aug. 28. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek napi 3x turmix?
2014. aug. 28. 22:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Fele-Fele aranyban megy :D Reggeli protein zabpehellyel,tizorai tojasok zoldseg korettel,utana lenne a protein szelet ,edzes utan feherje ,utana csirke vagy hal illetve zoldsegek,salatak , este lefekves elott turo es egy kis feherjeturmix:D Igy nez ki :D
2014. aug. 28. 22:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Es heti 4x edzek
2014. aug. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!