Milyen izületvédőket javasoltok kondihoz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 16:12
1/3 anonim válasza:
Semmilyent, tök értelmetlen ha nem fáj semmid :) Az újabb vitamincsomagok tartalmaznak izületvédőket is.
2/3 anonim válasza:
Nálam érezhető változás a glüzózamin+kondroitin+MSM komplexek okoznak. Egyszer vettem másfélét, utána heteken belül elkezdett fájni a vállam, majd amint visszatértem egy ilyen összetételű izületvédőre, ismét elmúlt. Lehet, hogy vannak más hatásos fajták is, de nekem eddig ez vált be. Ami szar volt, az az MHP Releve, semmit nem ért.
3/3 tap bela válasza:
Igen, alapból olyan terméket válassz, ami ezt a három komponenst tartalmazza glüzózamin+kondroitin+MSM . Hasznos lenne + omega3 is.
MT - Joint:
- Glükozamin-HCL 1000mg
- Kondroitin szulfát 300mg
- MSM 500mg
- Zöldkagyló kivonat: 500mg
ez például jó összeállítás 1 adag = kapszula tartalmazza.
2900Ft körül van 90db-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!