Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet úgy tornázni, hogy...

Hogy lehet úgy tornázni, hogy ne a hájra menjen az izom? , hanem előbb menjen le a háj és úgy "épüljön" az izom? Milyen mozgást javasoltok?

Figyelt kérdés
Egy év alatt több mint 15 kgt felhíztam így elég vastag combom/vádlim/kezem van. Gondolkoztam a futáson,de olvastam,hogy a futás az nem jó a nehéz testűeknek.(az izületek miatt) ti mit javasolnátok? az étkezésemmel nincs gond,csak a mozgás kevés..nemrég beszereztem egy Oto chili gépet, ismerőseim mondták,hogy látni az eredményt, kicsit átformálódott a testem.
2014. aug. 16. 20:11
 1/5 anonim válasza:
19%
Nos... nem vagyok szakértő... és egyszerűen fogalmazva:A zsír alakul át izommá... vagyis kigyúrod magad, majd ha nem akarsz túlzottan izmos lenni, (nehogy a sok felfújt testépítőbajnok irigykedjen rád) szálkásítasz(Ez egy szigorú diéta-féleség)... :)
2014. aug. 16. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Zsírból soha a büdös életben nem lesz izom, teljesen más biológiai szövet a kettő. Fából sem lesz vaskarika.

Egyszerre nem tudsz izmosodni és zsírt leadni. Az egyikhez kalória pluszos étrend kell, zsírleadáshoz pedig kalória mínusz. El kell dönteni mit akarsz előbb. Helyi zsírégetés pedig nincs, felüléstől, hasazástól nem megy le a zsír a hasadról, nem lehet irányítani a fogyás helyét!

2014. aug. 16. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne ringasd magad abban a tévhitben, hogy az étkezéseddel nincs gond.

Ha egy év alatt több mint 15 kg-ot híztál, akkor az étrendeddel komoly problémák vannak.

Hidd el, ha ezt előbb elfogadod, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz, mintha az egészet csak mozgással akarnád ellensúlyozni.

2014. aug. 16. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

1.lehet zsírégetés közben is izmot építeni, csak ebben sokan nem hisznek.

2.aerobic, bármi amiben nincs ugrálás, futás.

3.valószínű hogy gond van az étkezéseddel, csak nem tudod.

4.az edzéshez nem kellenek gépek.

2014. aug. 17. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"lehet zsírégetés közben is izmot építeni, csak ebben sokan nem hisznek. "

Nagyon kövér kezdőknél eleinte pici ideig, pici mértékben tényleg lehet, de nem jelentős.

2014. aug. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!