Milyen mozgást javasoltok? (kép)
Figyelt kérdés
Diétámat szeretném befejezni 1 év alatt 22kg-t fogytam a hasamon maradt súly felesleg szemmel láthatóan (a karácsonyi +2 kiló itt már szerepel :D). Milyen mozgás formát ajánlotok, hány napon át és kell-e valamit változtatnom az étrendemen ? (Nem eszek fehér tésztát és ami lisztes, kerülöm as sütiket és édességeket és cukros üdítőket) Ezzel értem el a képen látható eredményt, nem 1 év alatt már legalább 4-5 hónapja csak tartom a fix. 82 kilót (ami most 84 :S). A hasamról szeretném leküzdeni a zsírt és a felső testre elférne némi izom...2014. jan. 9. 18:01
2/7 A kérdező kommentje:
"hány napon át" - az heti szinten gondoltam.
2014. jan. 9. 18:05
3/7 anonim válasza:
Én futnék a helyedben. :) Nekem nagyon bevált és mindenedet átmozgatja. Nem olyan szörnyű,én kifejezetten szeretem. :)
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok,egyébként gratulálok a fogyásodhoz. :) Büszke lehetsz magadra!
5/7 anonim válasza:
Nem akarsz külön az arcodról tenni képet amúgy akkor már? :D
Kép alapján nem tűnsz túl zsírosnak, de nehéz eldönteni. Ha szálkásítás mellett döntesz, akkor ehhez megfelelő diéta+aerob edzés.
"A hasamról szeretném leküzdeni a zsírt és a felső testre elférne némi izom..."
Alapismereteeeeeek.
6/7 A kérdező kommentje:
Térd sérült vagyok csak rögzítővel sétálhatok aktívan.
2014. jan. 9. 18:12
7/7 anonim válasza:
akkor szobabicikli, mivel nincs helyi zsírégetés, szépen lassan mindenhonnan fog le menni.:'D de a súlyzós edzés se ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!