Hogyan érdemes párosítani az izomcsoportokat?
Figyelt kérdés
Pl mell-tricepsz,hát-bicepsz,tricepsz-bicepsz,váll-tricepsz, láb-váll..stb így gondolom.2014. aug. 27. 21:39
1/7 anonim válasza:
Nekem így van:
hát-bicepsz
comb-vádli
mell-váll-tricepsz
Neked kell kitapasztalni, hogy neked hogy jó. Valaki a hát edzés után már nem tudna olyan bedobással bicepszezni, mert ugye a bicepsz másodlagos terhelést kap ilyenkor. A mellnél is ugyan így van, csak ott a tricepsz és a váll első feje kap terhelést pluszba.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyelőre én így tervezem
Tricepsz-Bicepsz
Mell-Alkar (külön edzem rá mert nagyon kislányos)
Comb-Vádli
Hát-Törzs
2014. aug. 27. 21:55
4/7 anonim válasza:
Váll kimaradt, de Te amúgy is saját testsúllyal edzel még, nem?
5/7 A kérdező kommentje:
A váll eleget kap hát és mell edzésnél, egyelőre nem tervezem, hogy külön napot szánok rá.
Igen saját testsúllyal edzem, de testépítős a gondolkodásom :D már megvolt a 2hónapos átmozgató illetve egy 6hónapos osztott. Heti 3x edzettem, most tervezem jobban szétosztani.
2014. aug. 28. 09:08
6/7 anonim válasza:
Azér én eddzenék vállra is, vagy neked így is fejlődik? 12 éves vagy ha jól tudom, úgy hogy egy ideig csak saját test súllyal edz.
7/7 A kérdező kommentje:
Szívesen használnám én a vasakat is, alap gyakorlatoknak megmaradna a fekvőtámasz,húzódzkodás,tolódzkodás,guggolás de ezeket kiegészíteném. Csak nem biztos, hogy a személyi edző vállalja :D
2014. aug. 28. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!