Szerintetek a acsirkemellet néhányszor ki lehet potólni csirke combbal?
És a főzelékkel hogyan viszed be a szükséges mennyiségű fehérjét, hmm?
Lehet enni főzeléket is, én is szoktam, de nem hús helyett, hanem köretnek.
A húst meg más hasonlóan magas fehérjetartalmú étellel lehet cserélgetni, pl. hal, tojás.
Amúgy fel nem foghatom, hogyan lehet megunni a húst, százféleképpen el lehet készíteni, 3-4 hónapig ehetsz minden nap mást, úgy hogy egyszer sem eszed ugyan azt...
Eleve van többféle állat (csirke, pulyka, sertés, marha, kacsa, liba, nyúl, stb.), azoknak a többféle része (pl. mell, comb, lapocka, stb.).
Van több tíz fűszer, amit lehet használni, matematikailag ezzel már ezerfélén lehet ízesíteni.
Végül meg ott van, hogy hogyan készíted el (sütve, rántva, grillezve, darálva fasírtnak, stb.).
Jaa, és akkor még a köretekkel nem is variáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!