Szerintetek a acsirkemellet néhányszor ki lehet potólni csirke combbal?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 12:33
1/11 KillBéla válasza:
Tömegelésnél akár helyette is mehet.
3/11 A kérdező kommentje:
a csirkecombot hogy egyem vegyem leróla a húst és ugy mérjem le vagy a csonttal együtt mérjem le???
2014. aug. 24. 12:49
5/11 A kérdező kommentje:
éa akkor süsem meg ugy mint a csirkemellet szoktam
2014. aug. 24. 12:54
6/11 anonim válasza:
Most én is csirke combot vettem, mert a mell nagyon drága volt (1600 Ft/kg...). Én ugyan úgy sütöm mint a mellet. Ízre nekem egyébként a comb sokkal jobban bejön.
7/11 Szintiszoli123 válasza:
Bocs, hogy okoskodok, igazából már mindent leírtak előttem.
Egyszerűen belekalkuláod a makróidba, hogy valamivel kevesebb benne a fehérje és több benne a zsír, mint a mellben. Ha ezekkel számolsz, akkor szálkásításkor is mehet a comb is nyugodtan, hiszen zsír akkor is kell.
Egyszer utánamértem ill. számoltam a combnak. Ha csak azt nézed, hogy egyikkel is és a másikkal is ugyanannyi fehérjét kell bevinned, akkor a comb kis túlzással ugyanannyiba kerül, mint a mell (hiszen abból még lejön a bőr és a csont, valamint kevesebb benne a fehérje). A comb viszont finomabb, de a mellel nem kell annyit szórakozni.
Szóval egál.
8/11 A kérdező kommentje:
muszáj mindennap húst enni nem lenne jó ugy hogy valamikor ennék főzeléket is mert húst is meg lehet unni egy idő után
2014. aug. 24. 14:31
9/11 Szintiszoli123 válasza:
10/11 Szintiszoli123 válasza:
Tojás, túró, sajt? Annyira nem értékes, mint a hús, de unaloműzőnek jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!