Calisthenics/street workout mellé milyen súlyzós gyakorlatokat iktatnátok be kiegészítés jelleggel?
#13. válaszoló vagyok.
https://www.youtube.com/channel/UC26wVFmrwOSyMWwHmBbndhg
Nézegesd ezt a csatornát van vidi ,ahol szertornász mutat be súlyzós gyakorlatokat és ,ha van lehetőséged ,akkor mindenképpen nézz le egy szertornaedzésre és tanulj tőlük. Jobb ,mint itt kérdezősködni ,hogy aztán egyen a fene a hülye válaszoktól. Szertornán egyébként minden edzésen van erősítés:Guggolás ,fekvő ,láb nélkül kötélmászás plusz súllyal meg ilyenek(csak neked néztem utánna ,főnök:D).
Ahhoz ,hogy erősebb legyél kipróbálhatnád a crossfitet. Jó sport szerintem. De úgy egyébként mindig tudod egy gyakorlat közben milyen izmaid dolgoznak nem? Ami nehéz azt pumpálod súllyal. Neked kell tudni mi megy nehezen és azt megerősíted.
Egyébként aki azt írta ,hogy a súlyzós edzéstől nem leszel erős ,az egy 14 éves kissrác ,akinek nem róhatjuk föl ,hogy átvette a Fegyencedzésnek a hülye stílusát. A marketingszöveg felnőtteket is meghülyít. Remélhetőleg majd benő a feje lágya ,de még mielőtt a torkomnak ugrana:Én is javarészt a saját súlyommal edzek ,de a Fegyencedzéssel csak részben lehet egyet érteni.Jó rendszer ,szar könyv és egy olyan hozzáállás ,amit egy sportolónak el kell kerülnie.
Remélem tudtam segíteni. Egyébként jó ötlet ez a homemade súlyöv + trx ,nagyon tetszett és jó ötletet adtál ,szóval köszi :)
Nincs kedvem olvasni a kommenteket kérdező
Utolsó válaszolónak meg annyit h nagyjából 3/4 év alatt eljutottam az egykezes fekvőtámaszig és a szorításom olyan erős hála a f edzés 1-2nek hogy a diót huvelyk es mutatoujjamal töröm, de attól hogy valaki felhuz 250 kg nem lesz erős, tisztelem az olyat aki valamilyen sportot űz de attól nem leszel erős ezek a tények amelyeket elkell/kéne fogadni
Na, valami ilyesmit vártam.:)
Anno hobbiszinten erőemelősködtem, arról tértem át a calisthenicsre. Jobban illik az ektomorf alkatomhoz, viszont ugyanúgy élvezem, mint sportot. Guggolást, felhúzást, fekvenyomást azóta is végzek, persze nem olyan intenzíven. Aztán több workoutostól is hallottam, hogy bizony ők is edzenek néha súlyzóval, hogy jobban menjenek a gyakorlatok. <- ezért tettem fel a kérdést.
Köszönöm a választ!
# 26
"attól hogy valaki felhuz 250 kg nem lesz erős"
Megkísérlem a felvilágosításod utoljára.
Az erő relatív. Ez azt jelenti, hogy Az Erő, mint olyan, nem létezik. Erős a muay thai harcos, aki képes egyetlen rúgással eltörni a combcsontod. Erős a melós, aki képes naphosszat cementes zsákokat cipelni. Szintén erős Hannibal for King, mikor könnyedén kitartja pókerarccal a támaszmérleget. Erős a súlyemelő, mikor felhúzza a 250-et.
De Hannibal összeesne a 200 kiló alatt, a súlyemelő pofára esne a támaszmérlegtől, a muay thai harcos belepusztulna a cipekedésbe, a melós pedig elájulna, ha bunyóznia kellene.
Érted már?
Ui: nekem első próbálkozásra ment az egykezes fekvő, sőt, a zászló is megvolt három hónap alatt. Mégsem szólok be másnak. (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!