Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Calisthenics/street workout...

Sowilo kérdése:

Calisthenics/street workout mellé milyen súlyzós gyakorlatokat iktatnátok be kiegészítés jelleggel?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 21:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

5-ösnek

Senki se mondta hogy gyenge lesz,de tény hogy azok az izmok nem nőnek latvanyosan sw-vel. Nekem is van sw-s ismerősöm,hatalmas hat,váll,viszont tényleg 0 láb es mell.

2014. aug. 22. 10:16
 12/33 anonim ***** válasza:
az meg már viszont hanyag dolog
2014. aug. 22. 10:29
 13/33 anonim válasza:

Kettlebell az nagyon jó cali mellé! Olvass Pavel Tsatsoulinetól sokat .Nagyon hasznosak és szórakoztatóak a könyvei!

Ami a legjobb a holtpontok áthidalására(szerintem) ,az a súlymellény. Kilónként egy ropit kell rászánni ,de szerintem megéri.Ha csóróság van ,akkor meg ott a hátizsák ;]

A többinek:Ha rendesen fekvőzik/guggol ,akkor igenis lesz melle/lába.

2014. aug. 22. 11:08
 14/33 A kérdező kommentje:

Paveltől a meztelen harcost olvastam csak. Az egy egész korrekt könyvecske. Anno mikor kezdtem, az ott leírtak alapján tornáztam fel a max húzódzkodásomat 4-ről 32 ismétlésre fél év alatt. Ennek ellenére a kettlebell nekem nem jött be. Fájt a vállam a sok lendületből végzett gyakorlattól.

Súlymellény helyett súlyövet használok.

[link]

Azzal a különbséggel, hogy házilag csináltam 400 forintból. Méterárú boltban vettem két méter jó erős hevedert, majd a derekamhoz illesztve méretre vágtam. Az egyik végén létrehoztam egy hurkot(ezt a végét dugom át a súlytárcsán), a másik végére egy kampót erősítettem. Ugyanilyen hevederből csináltam egyébként szarér húgyér trx-et is. A táska azért nem jó, mert 15kg fölött már szakad...

Egyébként úgy tudom, a SW célja, a szertornához hasonlóan az, hogy egy adott gyakorlatot/gyakorlatsort minél szebben végrehajts, nem pedig a kinézet. Nem róhatjuk fel híbának egy workoutosnak, hogy mondjuk nincs melle vagy lába.

2014. aug. 22. 11:47
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Én nem használnék súlyzót, nehezítésként esetleg, mondjon akárki amit akar de súlyzótól nem leszel erősebb. De neked nem ez a célod, ugye? Hanem a kinézet, akkor viszont csináld csak.
2014. aug. 23. 21:31
 16/33 A kérdező kommentje:

# 15

Ne kezdjük már el, sportolók válasza érdekelne, nem fogyatékosoké. Ráadásul még a kommentjeimet sem olvastad el, hihetetlen. Mint ha a falnak beszélnék.

2014. aug. 24. 00:17
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Ok
2014. aug. 24. 11:02
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
Szóval én nem sportolok. Okes. Akkor hallgass csak a kondisokra idióta.
2014. aug. 24. 11:04
 19/33 A kérdező kommentje:
Attól még fogyatékos maradsz, hogy fegyencedzésből diplomáztál.
2014. aug. 24. 23:47
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan súlyzózz és legyél gyenge szar, az ember nem súlyemelésre cipelesre hanem guggolasra,és a test természetes mozgásával a legjobb edzeni mert ezek nem terhelik a gerinced hanem erősítik. Az ember legnagyobb hibája hogy két lábra állt éppen azért mert még a kétlábonállásis terheli a gerincet, és ezt mondták neked az okos ''sportolok''? Mert ez az igazság
2014. aug. 25. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!