Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kung-fu olyan fogásokat...

Kung-fu olyan fogásokat tudtok mutatni? (többi lent a leírásban)

Figyelt kérdés

Olyasfajta fogásra gondolok ami nem tesz kárt a társamban.

PL: Iskolai verekedésnél vagyunk és ártalmatlanná kell tennem legalább addig míg a biztonsági őr ide nem ér vagy a tanár.

Utcait azért nem kérdezem mert ott tudok egy két dolgot de akkor csonttörés lesz.

Van rajtam izom eléggé erős vagyok.

Tehát olyan fogás kellene amivel csak ártalmatlanná teszem a társamat.

2014. aug. 19. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
rossz kategória.
2014. aug. 19. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
17%

Aztán szerinted hogy mutassunk neked ilyen "fogásokat"? Írjuk körbe, rajzoljuk le, vagy esetleg küldjünk használati utasítást? Vagy linkeljünk YouTube videókat?

Inkább menj le valami igazi harci értéket adó küzdősport/harcművészet edzésére és iratkozz be! Majd ott fogsz tanulni pár hasznos dolgot!

#USBORNE

2014. aug. 19. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Ez nem a Hogyan verekedjünk kategória.
2014. aug. 19. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Pont most néztem a kungfu pandát, abban vannak jó fogások. Én a telitalp teknikát ajánlanám vagy az öt pontos fogást.
2014. aug. 19. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!