Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki meg tudja magyarázni,...

Valaki meg tudja magyarázni, hogy miért van a legtöbb leírásban a túró tiltólistán? Ugyancsak érdekelne, hogy a disznóhús miért tilos?

Figyelt kérdés
Szerintem az alapelveknek mind a két ételfajta megfelel...
2013. aug. 13. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt hol olvastad? Testépítők milliói este sovány túrót esznek a kazein miatt.

Sovány disznóhús is mehet, főleg tömegeléskor, szálkásításkor már kevesebb, mert azért zsírosabb, mint a csirke, pulyka, hal.

2013. aug. 13. 18:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Na, hát én is pont így gondolom. Mégis, sok helyen csak a nagyon zsíros tejtermékeket (tejszín, vaj, stb...) ajánlják CKD diétához, vagy ha csak egyszerűen csökkenteni akarja valaki a napi CH-ját...

Nekem is logikátlan volt.

Köszi a gyors választ, folytatom, ahogy eddig. :)

2013. aug. 13. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
ketogén diétánál a túró tejcukortartalmát érdemes azért figyelembe venni. Ha viszont csak sima szálkásító diéta megy, akkor több is mehet.
2013. aug. 13. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Napi 100-200 gr túrót eszek MAX, de inkább 100 alatt, csak kiegészítésként, hogy ne unjak bele... Az 3-4 gr/100gr... Attól nem megyek a falnak sztem :)

Viszont sok helyen a krumplit is tiltják, pedig sztem, ha tudja valaki tartani a mértéket, tán jobb is, mint a rizs, ráadásul 100-on kevesebb is benne a CH... Vélemény? :)

2013. aug. 13. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek, annyi túróban nem sok ch van és a krumpliban sincs sok a rizshez képest.
2013. aug. 13. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, ez legalább egy hasznos kérdés-válasz kör volt :)

Mentek a zöldek.

2013. aug. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!