Laci8989 kérdése:
Danabol kúra után mennyi marad meg és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
egy olyan kérdésem lenne azoktól akik szedték hogy ami feljött nekik az első kúra után , az mind le is ment a szedésének abbahagyása után ,vagy maradt meg azért ?2014. aug. 17. 21:36
11/18 anonim válasza:
A 64%-os válaszoló pedig jókat ír, ért hozzá, érdemes elolvasni mindig.
12/18 A kérdező kommentje:
szerintem akkor nem nyúlok ezekhez a szerekhez köszönöm segítségetekét marad a kemény edzés, étkezés és a fehérjepor,illetve néha egy kis kreatin !!:)
2014. aug. 17. 22:18
13/18 anonim válasza:
4-5 évig naturálban is tudsz fejlődni.
14/18 A kérdező kommentje:
2. évembe járok körűlbelűl de már 12 kilót fejlődtem :)
2014. aug. 17. 22:25
16/18 A kérdező kommentje:
miért ? tapasztalat ?
2014. aug. 17. 22:58
17/18 anonim válasza:
Anno fiatal fejjel egy zsákkal megettem sajnos. Pozitív tapasztalatból egyel sem szolgálhatok. Első feljött pár kg víz, összes lement, ami maradt az is csak 1-2 hétig max, utána amit írtak jött az ördögi kör...szarul nézek ki úgyhogy megint egy kúra..aztán megint..megint..de kúráról kúrára egyre kevesebbet hozott. Szemes semmit nem ér így ebben a formában. Persze most már még jobban benne vagyok ebbe a dologba, de én azt mondom amit sandorzsolt! 4-5 évig fejlődj, figyelj oda ha kell évről évre jobban a kajára és jön az eredmény. Ha nem csinálnám ezt az egészet versenyszinten én sem szurkálnám magam semmivel hidd el. Felesleges!
18/18 A kérdező kommentje:
értem kösssz
2014. aug. 17. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!