Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol kúra után mennyi...

Laci8989 kérdése:

Danabol kúra után mennyi marad meg és mennyi ideig?

Figyelt kérdés
egy olyan kérdésem lenne azoktól akik szedték hogy ami feljött nekik az első kúra után , az mind le is ment a szedésének abbahagyása után ,vagy maradt meg azért ?

2014. aug. 17. 21:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Genetikafüggő, étrendfüggő, és utókúra-függő is. Hozzá nem értéssel, rossz genetikával, utókúra nélkül semmi nem marad, sőt még visszább is eshetsz. Van akinek meg marad az elsőből 10-20%. Nem vagyunk egyformák.
2014. aug. 17. 21:43
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért pont danabol?
2014. aug. 17. 21:48
 3/18 A kérdező kommentje:

elsőnek : 100%os kajával természetesen , és nemtudom milyen genetikám lenne ehez , csak az a baj hogy félek a mellékhatásoktól ezért egy kúrát akarok hogy mégis tudjam milyen

második válaszoló : ezt ajánlották nekem , fogalmam sincs mennyire minőségi vagy gagyi... te mit ajánlanál ?

2014. aug. 17. 22:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem fog ajánlani semmit, mert naturál. De én sem, mert börtön jár még a tanácsokért is, pláne ha valaki fiatalkorúnak ad tanácsokat.

Egyébként nincs egy kúra, csak első kúra, mert úgyis folytatni fogod, ha belekezdesz.

2014. aug. 17. 22:02
 5/18 anonim ***** válasza:

Tiltott szer és nem lehet ajánlgatni.

Nem értek a koxhoz

2014. aug. 17. 22:03
 6/18 A kérdező kommentje:
sándor zsolt : mindenki azt írja hogy nem fogok tudni leállni az első kúra után ... mi ez ? olyan mint a cigi meg a drog hogy rászoksz vagy mi ?:o
2014. aug. 17. 22:07
 7/18 anonim ***** válasza:
a danabol vagyis methandienone hatóanyag egyike a legerősebb szteroidokénak,ráadásul orális igy még toxikusabb a májra,5mg methais az 5szörösére emeli a tsztoszinted.viszont amilyenek ma a piacon vannak etől annyira nem kell félni/félned mert te tuti sza.rt kapsz,komolyan megdob egy jó metha nagyon komolyan persze nagyon kemény kaja kell hozzá ezerrel zabálni húst hussal.én nagyon sokszor használtam mindig jo eredmnnyel azt meg hogy a májat szétbassza meg ilyen fa..szságok les.zarom.tudod kinek cseszi szét aki foglalkozik ezzel és ráparázik bevonzod az életedbe a bajt le kell s.zarni én évek óta ezt teszem.3-4hónapja voltam teljes vérképen testo ena és anabol kúra alatt:Dmégkúra alatt oké hogy van eltérés de az én testemben még kúra alatt is minden rendben volt maximálisan.de ez erősen genetikafüggő.meg sajnosnekem régebbenmár megedződőtt a testem egyéb más dolgokban.egy szónak is száz a vége a kérdéseből itélve neked nem ajánlom
2014. aug. 17. 22:10
 8/18 anonim ***** válasza:
:) leállás azért lesz nehéz mert 'jobban fogsz kinézni' és akkor mindig akarod azt a formát, és hát mint ahogy ma írta nekem Zsolti 'ez egy ördögi kör' :D
2014. aug. 17. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Még durvább is. Mert látod, hogy mennyi jön cuccal, megtapasztalod, hogy milyen érzés erősnek lenni és úgy edzeni, hogy minden simábban megy, tudod pakolni hetente a súlyokat fölfelé. Nagyobb bedurranás lesz, gyorsabb regenerálódás.

Utána cucc nélkül kezdődik a visszaesés, gyengülés, laposodás, stb és ezt kevesen bírják, megint cucchoz nyúlnak, mert ez ilyen ördögi kör. Ez az igazság.

2014. aug. 17. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
persze szteroid legkomolyab függőség,de ez is attól függ mennyire jelent neked mindent az edzés testépités.kúra alatt magas a testo kemény vagy bika vagy,nagy súlyok mennek,bedurransz mint állat,napról napra jobb a forma ki nem szereti ezt?kúra után meg érzed hogy ne mdurransz ugy dzés után lapos s.zar vagy de figyelj [link]
2014. aug. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!