Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit esztek vagy isztok...

Ti mit esztek vagy isztok edzés előtt?

Figyelt kérdés

Mivel "pörgetitek" (csak legális és egészséges szerek érdekelnek) fel magatokat edzés előtt, hogy keményen végig tudjátok tolni?

különösen szálásítás alatt érdekelne, amikor azért kevesebb a kalória meg az energia.

2014. aug. 16. 08:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most semmi extra nem megy. Edzés előtt 1-1.5 órával teljes étkezés van. Régebben használtam NO fokozokat, pl NO explode 2.0, Dymatize Xpand Xtreme, 1.M.R
2014. aug. 16. 08:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocs nekem ez kínai. Ezek mik?
2014. aug. 16. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg, keress rá a termékekre googleban. Nitrogén oxid fokozók, edzés előtti bedurrantók, energizálók.
2014. aug. 16. 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Én általában semmit, nagy ritkán megy egy kis kávé edzés előtt 30 perccel, de csak ha nagyon fáradt vagyok.

Eddig egyszer próbáltam NO fokozót, nem éreztem túlzottan semmit, de sokan szokták írni, hogy nagy kedvet ad az edzéshez.

2014. aug. 16. 11:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Én igazából valami "természetes" kajára gondoltam, tehát ami nem kimondottan pörgető célú, például egy pár kocka csoki vagy ilyesmi?
2014. aug. 16. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt is próbálhatod, van aki nyom egy kis szénhidrátot előtte, kinek mi válik be. Nekem az a jó, ha előtte másfél órával egy összetett szénhidrátot tartalmazó kaja megy, pl csirke-rizzsel. Így be lesz töltve a glikogén raktár ami elég lesz simán edzéshez. Nekem nem kell edzés előtt gyors szénhidrát. Azzal csak azt érném el, hogy ingadozna a vércukorszintem, eleinte magas lenne, majd hirtelen leesne és elfogyna az erő.
2014. aug. 16. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Jég dupla whiskeyvel, mellé charlie-t hallgatok.
2014. aug. 16. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Én közben szoktam inni b1 vitamint (energiát termel)
2014. aug. 16. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Az brutál lehet.:)
2014. aug. 16. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
redbull-vodka kombó :D
2014. aug. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!