Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti amikor fiatalon elkezdtétek...

Ti amikor fiatalon elkezdtétek a kondizást már akkor rendesen figyeltetek a kajára?

Figyelt kérdés
Én nem úgy kezdtem sajnos,miután elkezdtem a kondit utána kezdtem el mélyebben bele menni a dologba.
2014. aug. 15. 11:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel mindenki így van - a lelkesedés hajtja, aztán merül bele jobban. Nekem is voltak (még megvannak) barbi-súlyzóim, naéspersze enyhén megmosolyogtató, amiket mi csináltunk 18 évesen a teremben a barinőmmel.. :)

De ez is kell. Egy korszak.

2014. aug. 15. 14:11
 22/30 anonim ***** válasza:
Én a kezdetek kezdetén megkérdeztünk egy edzőt a helyi teremben, mondván, hogy biztos ért hozzá, el tud indítani az úton. A kajálást totálisan kihagyta, még én kérdeztem rá, mert sejtettem, hogy azért azt is kéne, azt mondta, hogy együnk halat, meg este zöldséget. És állítólag versenyzik. A pénzt persze elkérte :D Aztán egy másik teremben a pultossrác mutatta meg a Sárga Oldalt, ami végre hasznos volt nagyon. (jó hát akkoriban úgy voltam vele, hogy totál fogalmatlanul nem mertem elindulni magamtól semerre, mert az interneten mindenki azt ír, amit akar, és akár olyan blődségekbe is belefuthatok, amiket itt tapasztalunk, és akkor nagyon rossz vágányra kerülök.)
2014. aug. 15. 15:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak az én történetem humoros :) egyszer elkel kezdeni :)
2014. aug. 15. 16:22
 24/30 anonim válasza:
Nagyon jó tested van *-*
2014. aug. 15. 16:44
 25/30 anonim válasza:

sandorzsolt:

Én kérek elnézést, azt hittem, a kérdezőnek tanácsra van szüksége, mert kezdő, de most már rájöttem, hogy inkább csak közvélemény-kutatás.

ddrake:

Nem a fehérje van tele vitaminnal, hanem a turmix, ami rendszerint magas fehérjetartalmú készítmény + egyebek, de nyilván ezzel sem mondtam újat.

2014. aug. 16. 12:50
 26/30 anonim ***** válasza:
A fehérjeturmix? Az proteinpor tápkieg ugye, vízben elkeverve. Van olyan proteinpor, amit vitaminnal dúsítanak? Lehet, csak én nem tudok róla, de tudtommal maga a proteinpor tápkieg nincs tele vitaminnal.
2014. aug. 16. 12:56
 27/30 anonim ***** válasza:
Van olyan, amibe még raknak vitamint ( pl: [link] ), meg még a legendás Power Protein is ilyen volt :D de még valóban nem általános. Érdekes marketingkutatás lehet, hogy vajon elterjed-e.
2014. aug. 16. 13:16
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyobb hülyeség volna, mint a tömegnövelő koncepciója, kivéve ha esetleg jelentősen gazdaságosabb volna. Egyébként meg mindenki összerakja magának, ahogy eddig is. A myproteines vitamintartalma különben is olyan "meh..."
2014. aug. 16. 13:41
 29/30 anonim ***** válasza:
tap bela nagyon szokott jönni ezzel a vitamin dologgal, de én sem értem a lényegét. Miért jó, ha van benne egy kis vitamin? Eddig azt hittem, valami külön koncepció van, hogy valahogy együtt jobban funkcionálnak, de ha csak simán mikrotápanyag-pótlásra van beletéve, akkor ezzel az 50-100% RDA-val nem nagyon érdemes foglalkozni.
2014. aug. 16. 16:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Kicsit meghintik vitaminnal, de attól az még lópikula, ugyanúgy kell mellé rendes multivitamin.
2014. aug. 16. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!