Ti amikor fiatalon elkezdtétek a kondizást már akkor rendesen figyeltetek a kajára?
16 évesen kaptam rá a testépítésre, volt 2 db kézisúlyzóm amire kis tárcsákat lehetett rakni /cserélni, egy fekvpadom , 1 db egyenes rúd , 1 db francia rúd. Ezen kívűl 70 kg tárcsák összesen. Akkoriban csak annyit tudtam, hogy keményen kell edzeni, hogy kis szakadásokat okozzak az izomban, ami majd beforr és nagyobb lesz az izom :) Akkori fejjel étrenden nem is gondolkodtam. 1 év szar edzés után, nekifogtam terembe járni és normális tömegnövelő étrend mellett edzeni, az első pár hónapban 32 felkarról felmentem 36 körülire, nyáron többnyire Atlétába jártam ez volt a legfeltűnőbb a többi izom mellett meg a hátam. Így kezdődött minden, majd kisebb-nagyobb célokat tűztem ki, fogadásokat is kötöttem így motivációm mindig az egekben volt.
Az első évembe, amikor otthon edzettem 59 kg -> 64 kg köré mentem, majd az első évembe mikor tökéletes étrend mellett szétszakítottam a vasakat 64 kg->84 kg , ez inkább 14-15 hónap volt, picitt több, mint egy év. Majd szálkásítottam 75 kg-ra. Így kezdődött minden ;)
Nekem most nem jön be a linkelt kép, de máshol már láttalak többször.
Jaja, öreg vagyok sajnos de nem állok le az edzéssel amíg tehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!