Elkezdtem futni foci pályán 15 percet futottam eszt szeretném minden nap megcsinálni egy hónapig. Tegnap 15 perc futottam 2,23 km tettem meg és 140 kalóriát égettem el. A táplálkozásomra oda figyelek rendesen. Jó ez így?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 13:12
1/7 A kérdező kommentje:
A következő hónapban 30 percet és így tovább de egy óránár meg állnék.
2014. aug. 12. 13:13
2/7 anonim válasza:
Jo, jo, de a celodat nem irtad le, hogy te most akkor fogyni szeretnel, vagy mit akarsz!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés felesleg van rajtam csak szeretnék egészségesben élni rendszeresen mozogni. Mert jobb a közérzetem és fejleszteni az álló képességemet.
2014. aug. 12. 13:23
4/7 anonim válasza:
Arra szerintem tökéletes. Viszont normális futó cipőbe csináld, és a rendszeres sport mellé azért szokták ajánlani a multivitaminokat a megnövekedet vitaminigény miatt. Viszont a mindennapi futás sem túl jó, pihenni is kell az izmoknak.
Bár ha az egészséges élet a cél, akkor miért csak egy hónapig?
5/7 A kérdező kommentje:
Persze erre a célja vettem egy alkalmas futó cipőt ami jó betonra is.
Nem egy hónapig szeretném csinálni hanem folyamatosan ebben a hónapban szeretnék 15 percet futni. A következőben 30 percet aztán 45 azután 60 perce de itt meg állnék.
Elég pihenő a hétvége?
2014. aug. 12. 13:44
6/7 anonim válasza:
Kardió edzést követően egy nap pihenés azért nem árt. Tehát jobb lenne a futás-pihenés-futás-pihenés-pihenés-futás-pihenés felosztás. Ha már eljutsz addig a szintig, hogy pihenés nélkül egy órát futsz, akkor az már nem kardió tartomány (hanem aerob), akkor már nem feltétlen szükséges a pihenő.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm választ ment a zöld kéz
2014. aug. 12. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!