Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit emeljek bicepszre 13...

Nincsközödhozzá kérdése:

Mennyit emeljek bicepszre 13 évesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit erősödni 35 kg vagyok és egykezes súlyzóm van 5 kg. Válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 12. 19:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
meg elég sovány vagyok és ezert szeretnék gyúrni hogy az izmom látszódjon jobban:)
2014. aug. 12. 20:31
 12/26 anonim ***** válasza:
Látszódni fog saját testsúlyos edzéssel is. Akkora súlyokkal mehet mellé kis bicepszezés vagy oldalemelés, amivel megy pl 15 ismétlés. Tehát nagy súly ne legyen még amivel csak 8-10 menne.
2014. aug. 12. 20:33
 13/26 A kérdező kommentje:
Ja nem úgy értettem a súlyzóst a soványság az már külön:) Am találtam egy vidit: https://www.youtube.com/watch?v=-m4pPkaaiFY
2014. aug. 12. 20:40
 14/26 anonim ***** válasza:
na, pl ilyeneket végezhetsz te is.
2014. aug. 12. 20:42
 15/26 A kérdező kommentje:
A 35 kg-on biztos fog látszódni, hogy izmosodok? Ahhoz nem kéne egy kis súlyfelesleg? Amúgy kösz hogy segítesz:)
2014. aug. 12. 20:43
 16/26 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend kell, bár ez 13 évesen gondolom viccesnek hangzik. Szóval annyi, hogy egyél mellé sokat, legyen meg 70-80g fehérje egy nap nálad. Kevés kajával nem leszel izmos.
2014. aug. 12. 20:45
 17/26 anonim ***** válasza:

Az nem kockahas, csak b_szott sovány vagy és ezért látszik. Ennyi erővel a világ legkövérebb emberének is van kockahasa, csak bocs nem elég sovány és nem látszik ;)

Egyébként, [link] nagyon sok jó gyakorlat van mindenre. Gondolom sokat linkelték, de ha komolyan szeretnéd venni ezt az egészet, akkor ha elolvasod, kiírsz pár gyakorlatot, megnézed az edzéstervet, pár hónapon belül nagyon fa_za leszel !

És ne csak bicepszre, MINDENRE !

2014. aug. 12. 20:48
 18/26 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő atlézikázom meg régebben csináltam sok felülést szval nem csak magától van, és van ugyanolyan gebe mint én és nincs kockahasa:D
2014. aug. 12. 21:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 35 kg vagy azon rettentően kevés, 9-10 éves kislányoknak a súlya ennyi. Egyél rengeteget, lehetőleg minél minőségibb kaját. A súlyzót még felejtsd el, egyenlőre csak saját testsúllyal edz!
2014. aug. 12. 21:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a kinézettel 13 évesen! Ha kis dagadék lennél sem kéne aggódnód, mert 15-20 éves korod közt fogsz a legtöbbet változni. Próbálj minél többet enni rendes kajából, amennyi megy. Ha már úgy érzed nem tudsz többet enni, akkor kell még egy adag. Ezt azért írom, mert én is hasonlóan sovány, kisétkű voltam és ezen csak kajával lehet változtatni. Nem bántásból írom ezeket, de 35 kg az szerintem betegesen kevés. Nem azt mondom, hogy legyél 100 kg és gurulva járj haza de azért szerintem érzed, hogy van még rajtad hely a húsnak. Majd suliban is vedd el a kaját a gyengébbektől és a csajoknak mond, hogy kövérek és ők is odadják a kaját, mert ma már úgyis mindegyik fogyózik.
2014. aug. 12. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!