Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ectomorphnál jobban nézhetek ki?

Ectomorphnál jobban nézhetek ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sajnos nem lettem ectomorph születéstől kezdve, olyan típusú ember :( Mezomorph vagyok. Mezoként nézhetek jobban ki mint egy ecto, akivel kb azonos massza van rajtunk ?

Sokkal jobban meglátszik rajta, ha izmosodik, csomó előnyük van.

2014. aug. 12. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Csakhogy elég nehezen izmosodnak az ectók.
2014. aug. 12. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen a genetikátok. Mezoba sokkal nagyobbnak fogsz látszani / kinézni, sőt hamarabb izmosodsz, ha keskeny derekad is van és széles vállaid, akkor rohadt jól nézhetsz ki.
2014. aug. 12. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem hiszek az ilyen típus dolgokban. Mindenkinek egyedi szervezete / genetikája van. Hozd ki magadból a legtöbbet és mással ne törödj.
2014. aug. 12. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó a mezomorf és az ekto is, de ettől függetlenül még van arányosság, izomtapadás, tesztótermelés, stb is ami az egyes emberek között óriási eltérést okoz. Szóval nem lehet előre kijelenteni semmit.
2014. aug. 12. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!