Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés + jó étrend,...

Fegyencedzés + jó étrend, nézhetek ki így majd?

Figyelt kérdés

pl itt: [link]

Tudom, hogy a fegyencedzés nem az izomnövelésről szól, hanem az erőről, de most is olvastam, írtá(to)k, hogy az egy parasztvakítás. Ez ami a képen van, ez még csak simán "sportos" alkatnak számít, vagy azért ehhez is kéne egy jó tömegnövelő étrend + konditermi edzés? Nem célom nagy izmok növesztése (tisztelem a testépítőket, akár csak hobbi, akár profik, de én már egy jó sportos külsővel megelégszek, ha mellé mondjuk az erőmet tudom növelni). Szóval ha csinálom a fegyencedzést, akkor mondjuk egy ilyesmi felsőtest még belefér, nem?

[link]

Gondolom a focisták sem tömegnövelnek, meg annyi futás mellett lehet nem is nagyon tudnának.. Köszönöm a véleményeket :D

2012. júl. 20. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a 2. még meglesz szerintem. Amúgy hidd el a focisták is rendesen edzenek, nézd csak az erőnléti edzéseiket. Odamenne valaki aki nem focizott még szerintem össze is kakilná magát. Azt is vedd figyelembe hogy mennyit futnak és ezzel mennyi zsírt égetnek el. Emellett lábra a 80%uk edz még a többi testrészére is kb az 50%uk. A focisták nem étrendet követnek hanem egészségesen étkeznek, de ha becsúszik 1-2pizza, hamburger az se lehet nagy gond annyi futás mellett.
2012. júl. 20. 19:47
 2/4 TOMAtm ***** válasza:
a focistákat is tömik szteroidokkal,azok meg ha akarod ha nem fokozzák a proteinbeépülést.
2012. júl. 20. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
az első is meglehetsz de ahhoz kell vagy 1-2év és nem 1 hónap. Ha a heted ez lesz: Hétfő-Szerda-Péntek-Vasárnap-Kedd-Csütörtök-Szombat és előről: 150 fekvő (15*10 de szigorúan lassan és 5 másodperc legyen 1 nyomás) 90 lábemelés (3*30) guggolás abból 50 lemegy 1 sorozatra tehát vagy 200. Törzsemelés abból is vagy 90 elég. Esetleg odaállsz egy térd magasságú stabil léchez vagy valami hasonló dologhoz háttal nyomod fel le magad ez is jó a hátnak és akkor szépen szélesedik a hátad. Bicepszre pedig a húzódzkodás.
2012. júl. 20. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagyjatok békén ezzel, hogy a focisták keményen edzenek, szinte minden nap látom őket és elég lehangoló, a kapukat keresztbe rakják a pályán, hogy ne kelljen annyit futni, meg mindig sétálgatnak, beszélgetnek...

Ezt a fegyencedzést is hanyagold, de kezd falnál, meg térden fekvőtámasz stb. egyből menny le a földre klasszikus fekvőtámaszokat csinálni, meg normális salyát testsúlyos guggolásokat, ez a fegyencedzés túl lassú progresszióval rendelkezik.

2012. júl. 21. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!