Fegyencedzés + jó étrend, nézhetek ki így majd?
pl itt: [link]
Tudom, hogy a fegyencedzés nem az izomnövelésről szól, hanem az erőről, de most is olvastam, írtá(to)k, hogy az egy parasztvakítás. Ez ami a képen van, ez még csak simán "sportos" alkatnak számít, vagy azért ehhez is kéne egy jó tömegnövelő étrend + konditermi edzés? Nem célom nagy izmok növesztése (tisztelem a testépítőket, akár csak hobbi, akár profik, de én már egy jó sportos külsővel megelégszek, ha mellé mondjuk az erőmet tudom növelni). Szóval ha csinálom a fegyencedzést, akkor mondjuk egy ilyesmi felsőtest még belefér, nem?
Gondolom a focisták sem tömegnövelnek, meg annyi futás mellett lehet nem is nagyon tudnának.. Köszönöm a véleményeket :D
Hagyjatok békén ezzel, hogy a focisták keményen edzenek, szinte minden nap látom őket és elég lehangoló, a kapukat keresztbe rakják a pályán, hogy ne kelljen annyit futni, meg mindig sétálgatnak, beszélgetnek...
Ezt a fegyencedzést is hanyagold, de kezd falnál, meg térden fekvőtámasz stb. egyből menny le a földre klasszikus fekvőtámaszokat csinálni, meg normális salyát testsúlyos guggolásokat, ez a fegyencedzés túl lassú progresszióval rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!