Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Ausztrál Open volt az...

Az Ausztrál Open volt az utolsó teniszközvetítés, amit az Eurosport 1,2 közvetített. Azóta semmi. A neten találtam fórumokat, de igazából választ nem. Hol nézhetek teniszt? Állítólag a DIGI átvett minden "tenisz közv. " jogot? Mi UPS-sek vagyunk.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 10:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vett át a digi és mit nem, azt tudom hogy a Wimbledont sose adja az eurosport mert náluk a tour de france fontosabb, de a Roland Garrost májusban még adták. A US Opent és az Ausztrál Opent is szokta, csak hát bitang rossz időpontokban van sajnos, de nem a csatorna tehet róla. Online biztosan lehet tenisztornákat nézni, keress sport közvetítő oldalakat.
2013. júl. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!